GNTM 3: Έξαλλη η Καγία με την κριτική της Ζενεβιεβ - "Θα τρελαθώ"

Ο λόγος που διαφώνησαν...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Έξαλλη η Καγία με την κριτική της Ζενεβιεβ -

Άλλη μια διφωνία ανάμεσα στις κυρίες της κριτικής επιτροπής. Στο νέο επεισόδιο του GNTM 3 η Βίκυ Καγιά δεν πίστευε τα όσα άκουγε από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία συμφωνούσε και με τον Άγγελο Μπράτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ειρήνη Μητράκου, παρουσίασε τη λήψη της στο στούντιο με τους κριτές.

«Είναι μία εικόνα που έχει ακριβώς αυτό που ζητήσαμε. Έχει όλη την ορμή, είσαι στον αέρα», είπε η Ζενεβιέβ και η Καγιά αμέσως αντέδρασε: «Καλέ θα με τραλάνετε; Είναι η Ειρήνη μέσα στο κόνσεπτ. Θα τρελαθώ παιδιά». Εκτός εαυτού και ο Γιώργος Καράβας!

gntm μιστράκου

GNTM 3: Έριξε ξανά τα "πυρά" της η Ρασέλ - "Ξερνάω, είναι παιδάκια!"

Στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 3, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν, στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για αντηλιακό, να δώσουν τη “μάχη με τον ήλιο” και να φωτογραφηθούν στο φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη ως δυναμικοί Beach Fighters. Η Ρασέλ για ακόμα μια φορά έριξε τα πυρά" της!

Ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, ο Αιμιλιάνο είχε το στρατηγικό πλεονέκτημα να μοιράσει τα σουρεάλ props των μαχητών και να αποκλείσει τρεις συμπαίκτες του από την παρουσίαση των ζητούμενων της φωτογράφισης. Οι επιλογές του, μάλιστα, πυροδότησαν αντιδράσεις, καθώς επέλεξε τον Παναγιώτη, τη Θεοδώρα Ρασέλ και τον Δημοσθένη.

Η Ρασέλ, μάλιστα, δεν θα μπορούσε να κρατήσει το στόμα της κλειστό και ξέσπασε λέγοντας:

«Δεν μπορώ, ξερνάω. Πες την αλήθεια, ότι την επιλέγω γιατί δεν τη συμπαθώ. Δεν καταλαβαίνω, ότι να ναι, παιδάκια. Έκοβα και το χέρι μου ότι θα με διαλέξει. Αυτό με την παρέα ήταν… πέντε χρονών. Τα παιδάκια είναι παιδάκια ακόμα, έχουν μείνει πέντε ετών και δεν μεγαλώνει ο εγκέφαλος παραπάνω».

Ρασέλ gntm