Big Brother: Έξαλλη η Άννα Μαρία - Ο καυγάς για τα αυγά!

Εκτός εαυτού η παίκτρια

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Έξαλλη η Άννα Μαρία - Ο καυγάς για τα αυγά!

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ήταν «τρελαμένη» στο επεισόδιο Big Brother που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας (5/10). Η δικηγόρος, πέραν του ότι τα «έβαλε» με τον αρχηγό, Δημήτρη Κεχαγιά, κατάφερε να δημιουργήσει θέματα και για το φαγητό.

Μάλιστα, μιλώντας με κάποιους από τους συμπαίκτες της, προσπαθούσε να ξεσκεπάσει τις κλίκες.
Αυτό που την έκανε όμως έξαλλη ήταν τα κλεμμένα αυγά.

Η Άννα Μαρία έκανε έφοδο στην αποθήκη και έγινε έξαλλη όταν αντιλήθηκε πως έλειπαν αρκετά αυγά, μιας και τα είχε όλα μετρημένα. Αμέσως κατηγόρησε τη Ραΐσα και την παρέα της, λέγοντας πως τα μοιράστηκαν μεταξύ τους, χωρίς να ενημερώσουν κανέναν.

Απίστευτος καβγάς στο σπίτι.

Big Brother: "Άδειασε την Ραμόνα η Σοφία - "Είσαι κομπλεξικιά και ζηλεύεις!"

Στα "μαχαίρια" η Σοφία Δανέζη με την Ραμόνα στο αποψινό επεισόδιο Big Brother! Πριν καλά καλά ξεκινήσει το νέο επεισόδιο οι δυο παίκτριες τσακώθηκαν έντονα.

Συγκεκριμένα η Σοφία κάθεται στο κρεβάτι της και λέει στους συγκάτοικους της: «Τις γνώμες τις κρατάμε για τον εαυτό μας. Υπάρχουν γνώμες και γνώμες…. Δεν θα γυρίσω και να πω ότι ο Παναγιώτης είναι ο πιο διπρόσωπος άνθρωπος που έχω γνωρίσει…»!

Και τότε μπουκάρει η Ραμόνα και της λέει με ύφος: «Σοφία έλεγες κάτι για εμένα;»!

Η Σοφία της είπε ναι και τότε έγινε χαμός! Και η Ραίσα άδειασε την Ραμόνα!

«Ζηλεύεις κορίτσι μου; Εγώ δεν αλλάζω παρέες, εγώ μία είχα αυτή που ήτανε. Εσύ προσπάθησες με τον Γρηγόρη αλλά αυτή η ξεφτίλα που πήγες να κάνεις δεν σου βγήκε. Από την 5η-6η μέρα που έχουμε μπει ασχολείσαι μαζί μου.
Να κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου γιατί δεν με ξέρεις. Εγώ μεγάλωσα με οικογένεια, με αρχές. Απαξιώ να σε ακούσω. Λες ψέματα, είσαι μια ψεύτρα. Είσαι μια γυναίκα που ζηλεύει. Είσαι μια κοπέλα κομπλεξικιά. Κρίμα, γιατί είσαι πολύ όμορφη. Δεν περίμενα αυτή τη συμπεριφορά από εσένα. Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί θα βγεις έξω και θα δεις τη συμπεριφορά σου και τι έχεις κάνει και θα καταλάβεις πόσο λάθος είσαι. Όταν θα βγεις όμως, ό,τι σου αντιστοιχεί αυτό θα πάρεις».