Ξανθή Τζερεφού: Θα πάθεις πλάκα με την καινούργια αλλαγή - Σχεδόν αγνώριστη

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις αλλαγές στην εμφάνιση της!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξανθή Τζερεφού: Θα πάθεις πλάκα με την καινούργια αλλαγή - Σχεδόν αγνώριστη

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Ξανθή Τζερεφού, είχε κλέψει όλες τις εντυπώσεις με την αυτοπεποίθηση και το juicy υπέροχο κορμί της. Ωστόσο, από την συμμετοχή της μέχρι σήμερα, η Ξανθούλα έχει χάσει αρκετά κιλά και έχει ανανεωθεί στο φουλ!

Παρόλο που έγινε γνωστή ως plus size model, η ίδια δήλωσε πως από το περασμένο καλοκαίρι έχει πέσει πολύ το βάρος της. Εκτός από αυτήν την αλλαγή, αποφάσισε να κάνει άλλη μια και άκρως εντυπωσιακή, "ξεσπώντας" στα μαλλιά της.

Δεν δίστασε να κόψει αρκετές παλάμες από το πλούσιο και τζίντζερ μαλλί της, υιοθετόντας με τεράστια επιτυχία ένα άφρο λουκ.

Δείτε τις ανανεωμένες φωτογραφίες που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Ξανθούλα Τζερεφού μαλλί

Ξανθούλα Τζερεφού

Ξανθούλα Τζερεφού ανανέωση

Ξανθούλα Τζερεφού latenight

Η Ξανθούλα τόπλες στην μπανιέρα!

Η άγνωστη "σχέση" της Ξανθής Τζερεφού από το GNTM με τον Θέμη από το Big Brother

το «Ευτυχείτε» μίλησε η πρώην παίκτρια του GNTM Ξανθή Τζερεφού η οποία είπε την άποψή της για το πως βλέπει φέτος το ριάλιτι μοντέλων αλλά και για την άγνωστη φιλία της με τον Θέμη από το Big Brother.

Η ίδια ανέφερε για τον φετινό κύκλο του GNTM: «Σίγουρα είδαμε κορίτσια που δεν είχαν τις προδιαγραφές και με την προσθήκη των αγοριών λες κυκλοφορούν ανάμεσά μας αυτά τα παιδιά; Πού είναι κι εγώ δεν τα έχω δει; Την Ζενεβιέβ την λατρεύω, είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσα άνετα να κάνω παρέα».

Τί είπε για την φιλία της με τον Θέμη; «Είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Ταιριάζουμε στο κομμάτι ότι δεν κάτσει να μαλώσει και να χαλάσει τη ζαχαρένια του. Τώρα σαν ριάλιτι είναι κάτι που δεν θα επέλεγα να πάω εγώ. Δεν είναι του τύπου μου, είναι της ίντριγκας. Με την οικογένειά του είναι πολύ normal, όπως εγώ δεν μου αρέσει να μιλώ για την οικογένειά μου δεν μιλάει ούτε ο Θέμης. Μπορώ να σου πω ότι έχει πάρα πολλούς καλούς φίλους που τον στηρίζουν.» Χαμός στο twitter με τον Θέμη!

Για το περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη είπε: «Αρσενικά υπάρχουν πολλά, άνδρες όμως λίγοι. Τουλάχιστον δείξε σεβασμό κι αυτό που είδαμε ήταν τουλάχιστον απαράδεκτο. Τώρα να βγει να κουκουλώσει τι; Δέξου το και τέλος.»