Ελεονώρα Μελέτη: Όλη η αλήθεια για την παραίτηση της

Είναι φήμη τελικά;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελεονώρα Μελέτη: Όλη η αλήθεια για την παραίτηση της

Έντονες ακούγονται να είναι οι σχέσεις μεταξύ Ελεονώρας Μελέτη και Νίκου Μανέση με αποτέλεσμα να θέλουν την γνωστή παρουσιάστρια να παραιτείται.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Ώρα για Μελέτη” απάντησε για πρώτη φορά μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή το πρωί της Δευτέρας και ξεκαθάρισε τι ακριβώς συμβαίνει.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Εγώ είμαι σκυλί μαύρο του πολέμου δεν παραιτούμαι ειδικά όταν δεν έχω ευθύνη. Δεν παραιτήθηκα. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Γενικώς είμαι της άποψης ότι δεν παραιτείσαι είτε με νίκη είτε με ήττα. Ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο και τη θεματολογία εκεί είναι που δεν παραιτείσαι.”

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

«Παγωμένες» οι σχέσεις Ελεονώρας Μελέτη - Νίκου Μάνεση στον ALPHA!

Ελεονώρα Μελέτη: Η αφοπλιστική απάντηση για τη σχέση της με τον Μάνεση - «Θέλουν να μας...»

«Σούσουρο» επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με την Ελεονώρα Μελέτη και τον Νίκο Μάνεση. Δημοσιεύματα τους θέλουν να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης στην εκπομπή «Ώρα για Μελέτη». Τι απάντησε η παρουσιάστρια;

Χθες, η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πραγματοποίησε ένα Q&A και απάντησε για πρώτη φορά, κάνοντας χιούμορ.

Σε ερώτηση λοιπόν follower της για την "κόντρα" της με τον Νίκο Μάνεση απάντησε «για να μας χωρίσουν».

Ελεονώρα Μελέτη Νίκος Μάνεσης κόντρα

Να σημειώσουμε πως, μέσα από τη χθεσινή της εκπομπή της, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να αποκαλύψει στους τηλεθεατής της, πω είχε ένα ατύχημα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει πολύ καλά στο πλατό του ALPHA.

Τι γράφει δημοσίευμα για τη σχέση Ελεονώρας Μελέτη - Νίκου Μάνεση;

«Παγωμένες» φαίνεται πως είναι οι σχέσεις ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Νίκο Μάνεση στο κανάλι του ALPHA. Θα φτάσουν στο σημείο να υπάρξει αποχώρηση από την εκπομπή;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, ο δημοσιογράφος - παρουσιαστή έχει αποστασιοποιηθεί και δεν μπαίνει στο πλατό, ενώ δεν είναι ούτε στο control room, ελέγχοντας την εκπομπή από το γραφείο του. Τα σκαμπανεβάσματα στην τηλεθέαση προκαλούν τεταμένη ατμόσφαιρα, με τα δύο στρατόπεδα να προβάλλουν άλλα επιχειρήματα.

Ο ίδιος επιμένει ότι πρόκειται για ένα επιτυχημένο concept - αφού το Σαββατοκύριακο σημειώνει υψηλά νούμερα - αποδίδοντας τις ευθύνες στην παρουσιάστρια, με την ίδια να διαμαρτύρεται ότι δεν έχει λόγο για τίποτα στην εκπομπή, δεν της αφήνουν χώρο για τα κοινωνικά θέματα που είχε εξ αρχής συμφωνήσει με το κανάλι, ενώ τις ακυρώνουν θέματα και καλεσμένους.

Όπως συνεχίζει το δημοσίευμα μάλιστα της Reallife το συμβόλαιο της Ελεονώρας Μελέτη περιλαμβάνει όρο ότι η ίδια έχει την επιμέλεια στις εκπομπές της, κάτι που, όπως φαίνεται, δεν τηρείται. Η κατάσταση δείχνει να βρίσκεται σε οριακό σημείο και πιθανό είναι το σενάριο να δούμε μια από τις δυο πλευρές να αποχωρεί.

Διακοπή Ρέυματος στον αέρα του Ώρα για Μελέτη