Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Ζέτα Μακρυπούλια: Ρίγη συγκίνησης με τη φωτογραφία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η τρυφερή ανάρτηση

Ζέτα Μακρυπούλια: Ρίγη συγκίνησης με τη φωτογραφία του Μιχάλη Χατζηγιάννη
News 06.10.2020 12:40
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε στο διαδίκτυο η φωτογραφία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, αγκαλιά με το σκύλο που έχουν με την Ζέτα Μακρυπούλια. Η Ζάννη, είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Fan club του τραγουδιστή στο Instagram, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων που ήταν στις 4/10, μοιράστηκε μια φωτογραφία του τραγουδιστή, από βόλτα που έκανε με τον σκύλο.

Η εικόνα είναι πολύ τρυφερή, αφού είδαμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να έχει σκύψει και να του δίνει ένα φιλί στο κεφάλι.

«Παγκόσμια ημέρα των ζώων σήμερα και είναι μια ακόμα ευκαιρία να δείξουμε στα ζώα την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε (ή που θα έπρεπε να έχουμε)γι αυτά. Ας είμαστε κοντά τους ,με όποιο τρόπο μπορούμε,κάθε μέρα, γιατί μόνο Αγάπη έχουν να μας δώσουν!», γράφει η ανάρτηση.

Ενώ, την ίδια ημέρα στον προσωπικό της λογαριασμό η Ζέτα Μακρυπούλια συγκλόνισε με το βίντεο και την εξομολόγηση της για το δύσκολο χειρουργείο που έκανε η σκυλίτσα τους.

Μέσα στη φύση και με τεράστια πισίνα το σπίτι Ζέτας Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Πάρο

Το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη που έχουν στην Πάρο είναι πραγματικά απίστευτο. Είναι μέσα στην φύση, περιτρυγιρισμένο από πράσινο, ενώ στην βεράντα του έχει μια τεράστια πισίνα που βλέπει από κάτω το νησί.

Το ζευγάρι, όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο από επαγγελματικές υποχρεώσεις παίρνει το πρώτο καράβι και φεύγει για το νησί. Εκεί είναι η ερωτική φωλιά του στο οποίο χαλαρώνουν και ηρεμούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τόσο η Ζέτα Μακρυπούλια, όσο και ο Μιχάλη Χατζηγιάννης, θέλουν τα κρατούν μακριά από τα media και τους paparazzi την προσωπική τους ζωή, καθώς θέλουν να προστατεύσουν τη σχέση τους. Μπορεί να έχουν βγει κατά καιρούς φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, ωστόσο μετά από περίπου 10 χρόνια σχέσης είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ. Μάλιστα, η απάντηση που είχε δώσει ο τραγουδιστής στα όσα γραφόντουσαν ήταν αφοπλιστική και έκλεισε πολλά στόματα.

Φωτογραφίες από το σπίτι τους που είναι μέσα στην φύση και έχει τεράστια πισίνα

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλη Χατζηγιάννης σπίτι Πάρος

Σπίτι Μιχάλη Χατζηγιάννη Ζέτας Μακρυπούλια

Μιχάλης Χατζηγιάννης Ζέτα Μακρυπούλια σχέση

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΑΝΤ1: "Χαμός" με τα νούμερα της Ζέτας Μακρυπούλια

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα από την Ζέτα Μακρυπούλια - Δημοσίευσε φωτογραφία

Share