Δανάη Μπάρκα: Δοκίμασε με τα χίλια ζόρια το φαγητό του Απόστολου Ρουβά

Φανερά αμήχανη στιγμή..

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δανάη Μπάρκα: Δοκίμασε με τα χίλια ζόρια το φαγητό του Απόστολου Ρουβά

Κατά την διάρκεια της σημερινής εκπομπής (06/10) "Πάμε Δανάη" σημειώθηκε ένα ξεκαρδιστικό αλλά ταυτόχρονα αμήχανο σκηνικό. Ο Απόστολος Ρουβάς έκανε κακή επιλογή φαγητού με αποτέλεσμα η Δανάη να μην μπορεί να φάει ούτε μπουκιά.

Ο Απόστολος Ρουβάς για σήμερα ετοίμασε μια οσπριάδα, με 11 διαφορετικά όσπρια, ένα φαγητό το οποίο δεν είναι σίγουρα από τα αγαπημένα της Δανάης.

Η παρουσιάστρια έβαλε τα χέρια της στο πρόσωπό της και δοκίμασε με τα χίλια ζόρια μια κουταλιά, σπεύδοντας αμέσως να φάει όσα περισσότερα κρουτόν μπορούσε, ώστε να αλλάξει τη γεύση της.

Ο Απόστολος φάνηκε να αντιμετωπίζει κάπως αμήχανα την όλη κατάσταση αλλά δεν έδειξε να πτοείται.

Δείτε χαρακτηριστικά το απόσπασμα:

Βούρκωσε στον αέρα η Δανάη!

Δανάη Μπάρκα: Εξομολογείται - "Φαίνομαι ακομπλεξάριστη αλλά..."

την εκπομπή Πάμε Δανάη με αφορμή τον σχολιασμό μοντέλων, η Δανάη Μπάρκα εξομολογείται ότι δεν είναι πάντα ακομπλεξάριστη! Αυτό είναι ένα θέμα πάρα πολύ λεπτό, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που υποφέρουν από τον σωματικό ρατσισμό", αναφέρει η Δανάη Μπάρκα.

Με αφορμή την επίδειξη μόδας του οίκου Versace με plus size μοντέλα, η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση στον αέρα του Πάμε Δανάη! Η παρουσιάστρια θέλησε να αναφερθεί σε όλους αυτούς που της στέλνουν κατά καιρούς μηνύματα και την ρωτούν γιατί ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram με το σώμα της, ενώ δεν διαθέτει άλλες αναλογίες.

Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε τα εξής:

«Υπάρχουν στιγμές που κι εγώ πολλές φορές στα social media όταν ανεβάζω κάτι, υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε «εγώ που είμαι αδύνατη γιατί δεν ποστάρω το σώμα μου και το ποστάρεις εσύ»; Αυτό είναι ένα θέμα πάρα πολύ λεπτό, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που υποφέρουν από τον σωματικό ρατσισμό. Ενώ σε προηγούμενη δήλωση της είπε πως "έχει φάει πολύ ταμπέλα"

Υπάρχουν άνθρωποι που έχω συναντήσει και μου λένε ότι έχω να πάω στη θάλασσα 5 χρόνια, οπότε θεωρώ προσωπικά και απαντάω σε αυτούς τους ανθρώπους που με ρωτάνε γιατί ποστάρω, γιατί νιώθω ότι είναι χρέος αν έχω ένα βήμα να το χρησιμοποιώ προς όφελός μου και προς όφελος κάποιων ανθρώπων.

Θεωρώ πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που είμαστε προβεβλημένοι να μην πέφτουμε στην παγίδα της αναπαραγωγής θεμάτων με μηδέν αξία και να κάνουμε όντως κάτι για τους ανθρώπους που μας παρακολουθούν.

Κανένας δεν αισθάνεται πάντα καλά. Κι εγώ ακόμα που φαίνομαι ακομπλεξάριστη, μπορεί να μην είμαι πάντα. Αλλά προσπαθώ γιατί νιώθω ότι αν είμαι εγώ μπορεί να είναι κι άλλος ένας άνθρωπος».