Νέα φωτογραφία από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Την ανάρτηση έκανε η Ελένη στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα φωτογραφία από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Μια νέα φωτογραφία από το σπίτι της με τον Ματέο Παντζόπουλο, δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση, απολαμβάνει κάθε λεπτό από το χρόνο της, είτε κάνοντας βόλτες με την οικογένεια της, είτε πηγαίνοντας στην Άνδρο, είτε κάθεται στο σπίτι με τα παιδιά και το σύζυγό της.

Πλέον μάλιστα, έχει γίνει και πιο ενεργή στα social media. Όπως όταν δημοσίευσε το βίντεο στο οποίο πριν λίγες ημέρες, σχολίασε η πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου και γράφτηκε παντού.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της η Ελένη Μενεγάκη κάθεται στο σπίτι της και απολαμβάνει την όμορφη θέα που έχει από το μπαλκόνι της.

Ελένη Μενεγάκη: Αντικείμενα 32.400 ευρώ στο σπίτι της με τον Ματέο Παντζόπουλο - Δείτε τα ένα προς ένα

Κι όμως, στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στα Μελίσσια - δείτε φωτογραφίες - υπάρχουν αντικείμενα 32.400 ευρώ και μάλιστα η παρουσιάστρια τα χρησιμοποιεί καθημερινά. Παρακάτω θα δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr επική η συλλογή της Ελένης περιλαμβάνει νέας κυκλοφορίας αλλά και vintage τσάντες των οίκων Louis Vuitton, Gucci, Chanel, Saint Laurent και φυσικά τη «μητέρα» όλων των luxury bags, την Birkin της Hermès.

Ιδιαίτερα πρακτική και μεγάλη, στα 40 εκατοστά του πλάτους της η μαύρη της Birkin Black Togo Leather Gold «πάει» παντού, χωράει όλα τα απαραίτητα που ίσως χρειαστεί η Ελένη στις αποδράσεις της και στα δίωρα ταξίδια της με το πλοίο της γραμμής προς και από την Άνδρο και, ούτε λίγο ούτε πολύ, κοστίζει κάτι παραπάνω από €10.000, δηλαδή όσο ένα δυάρι στο Κολωνάκι. Μιλάμε για ένα status symbol, μια ανεκτίμητη λεία σε ένα άτυπο «κυνήγι θησαυρού», αφού για να την κάνεις δική σου πρέπει να μπεις σε λίστα αναμονής από 2 έως 6 χρόνια, ανάλογα με τη χώρα παραλαβής. Αυτή η τσάντα-επένδυση διατίθεται σε μία μεγάλη ποικιλία από δέρματα (calf leather, ostrich, crocodile, lizard), ενώ σήμα-κατατεθέν της είναι το διακριτικό μεταλλικό λουκέτο το οποίο υπάρχει στην μπροστινή όψη και αναγράφει στην κάτω επιφάνειά του τη σειρά παραγωγής.

Για να ολοκληρώσουμε... τον ύμνο προς την Hermès της Ελένης, σού λέμε πως την αγαπούν όλες οι celebrities, ανάμεσά τους οι Sarah Jessica Parker, Charlize Theron, Gwyneth Paltrow και φυσικά η πολυσυζητημένη Kim Kardashian. Και μπορεί η Αμερικανίδα TV star να έχει δηλώσει το απίστευτο «αν το σπίτι μου έπιανε φωτιά θα κοιτούσα να σώσω τη Hermès Κelly μου των €79.000», ωστόσο η Ελένη αποφεύγει να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό το ακριβό... χόμπι της. Ίσως επειδή στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης δεν θέλει να προκαλέσει, ίσως επειδή θέλει να κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν της αρέσει να περιαυτολογεί ή να αναλύει τις αγοραστικές της συνήθειες.

Η αγάπη για τις τσάντες υπήρχε πάντα στην καρδιά της παρουσιάστριας, ωστόσο φούντωσε με το πέρασμα του χρόνου, για να πάρει τεράστιες διαστάσεις από το 2010 και μετά, όταν πλέον εδραιώθηκε στο στερέωμα της τηλεθέασης... Από τις πιο αγαπημένες της, η μαύρη κλασική Chanel –τη βλέπουμε να την κρατά πολύ συχνά φεύγοντας από το κανάλι– αλλά και η ταμπά Bolide του γαλλικού οίκου Louis Vuitton που μόνο η Ελένη μπορεί να κρατήσει με την ίδια άνεση τόσο στο σουπερμάρκετ όσο και σε ένα σούπερ κοσμικό gala. Για τις βραδινές και πιο glam εμφανίσεις της, πάλι (επίσημες θεατρικές και κινηματογραφικές πρεμιέρες, φιλανθρωπικά events και ρομαντικά δείπνα με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο), επενδύει σε ένα κλασικό μεταλλιζέ Mini Knot clutch του οίκου Bottega Veneta, ενώ στις πιο casual βόλτες της δεν αποχωρίζεται το νεανικό και πρακτικό MCM backpack της με πολλά μεταλλικά τρουκ και διακοσμητικά στοιχεία!

Όποιο στυλ τσάντας και να επιλέξει η Ελένη για μία της εμφάνιση, το κάνει μετά από σκέψη και μελέτη, αφού πάντα στόχος της είναι τα αξεσουάρ της να μην κλέβουν την παράσταση αλλά να δένουν αρμονικά με το όλο σετ. Άλλωστε –όσο οξύμωρο και να ακούγεται–, αν και της αρέσει να επιλέγει καλοραμμένα ρούχα από φίνα υφάσματα και υλικά με την υπογραφή επώνυμων οίκων, δεν είναι της υπερβολής και αυτό είναι κάτι που πρέπει να της το αναγνωρίσουμε!

Αυτά είναι τα αντικείμενα στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο που κοστίζουν κοντά στα 32.400 ευρώ

Μενεγάκη τσάντα

Hermes Birkin 10.700

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Ματέο Παντζόπουλος

Hermes Brikin 10.600

Ελένη Μενεγάκη περιουσία

Channel 5.400

Ματέο Παντζόπουλος περιουσία

Channel 5.700