Λιλίκα Παντζοπούλου: Η μητέρα του Ματέο "χτύπησε" ξανά σε ανάρτηση της νύφης της

Τι της έγραψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λιλίκα Παντζοπούλου: Η μητέρα του Ματέο

"Χτύπησε" ξανά η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκα σε μια ανάρτηση της νύφης της, Ελένη Μενεγάκη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δυο γυναίκες έχουν μεγάλη αδυναμία και αγάπη η μια στην άλλη και αυτό το έχουν αποδείξει και μέσα από τα social media, σχολιάζοντας σε φωτογραφίες και βίντεο τους.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, όταν η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε ένα αδιανόητο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Λιλίκα Παντζοπούλου έσπευσε να της σχολιάσει με τα πιο όμορφα λόγια.

«Έκπληξη!! Απίστευτες και οι δυο. Ελενάκι πανέμορφη», της έγραψε.

Λιλίκα Παντζοπούλου μητέρα Ματέο

Ματέο Παντζόπουλος: Η φωτογραφία της μαμάς του από την Άνδρο που προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Η αγαπημένη μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Istagram, μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία από την Άνδρο και το ξενοδοχείο του γιου της, η οποία μάλιστα προκάλεσε και την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη.

Είναι γνωστό πως η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει πολύ καλές σχέσεις με την πεθερά της και έτσι πολύ συχνά τη βλέπουμε να εμφανίζεται κάτω από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Αυτή είναι η φωτογραφία της μαμάς του Ματέο Παντζόπουλου από την Άνδρο που προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Η Λιλίκα Παντζοπούλου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της στην Άνδρο, στο Όναρ, όπου βρέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη μαζι με την οικογένειά της.

Πριν από μερικές μέρες, η μητέρα του γνωστού επιχειρηματία ανέβασε μία υπέροχη και πολύ ρομαντική φωτογραφία από το Όναρ.

Να θυμίσουμε βέβαια πως και πριν από λίγες μέρες ο Ματέο Παντζόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία από το Όναρ. Δείτε τη εδώ.