Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στο βίντεο που έχει φέρει δεκάδες αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στο βίντεο που έχει φέρει δεκάδες αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη, έχει φέρει δεκάδες αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους και όλες είναι πολύ θετικές.

Η παρουσιάστρια τους τελευταίους μήνες είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δημοσιεύει διάφορες στιγμές, τόσο από την καθημερινότητα της, όσο και από τα επαγγελματικά της βήματα εκτός τηλεόρασης.

Πριν από λίγα λεπτά λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη στο λογαριασμό της στο Instagram, είπε «καλημέρα» στους followers της με ένα βίντεο - έπος, το οποίο δείχνει την ίδια να... πρωταγωνιστεί σε ταινίες.

«Θέλω να ευχαριστήσω την καλή μου φιλη @roula.revi για την υπομονή της ... ( αυτή ξέρει ) αλλά κ την δημιουργία του video ! Μάλλον έτσι με φαντάστηκε για την επόμενη μας φωτογράφηση ! Καλημέρα σε όλους» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στην ανάρτηση της.

Δείτε νέες φωτογραφίες από τις βίλες Παντζόπουλου - Μενεγάκη στην Άνδρο. Η κουζίνα σε διαστάσεις γηπέδου.

"Πνιγμένη" από ροζ τριαντάφυλλα η Ελένη Μενεγάκη - Η φωτογραφία που προκάλεσε χάος

Μια ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη αρκεί για να προκληθεί το απόλυτο χάος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Έτσι έγινε και σήμερα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που την δείχνει να "πνίγεται" από ροζ τριαντάφυλλα!

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στους ακόλουθούς της γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

"Τα αυθεντικά ΑΜΜΑ ROSES τα αγαπώ και αγκαλιάζω την πρωτοβουλία τους για την υποστήριξη των εθνικών συλλόγων για τον καρκίνο του μαστού.

Θέλω να σας χαρίσω ξεχωριστές συνθέσεις από τη συλλογή THINK PINK που έχει σχεδιαστεί ειδικά με τριαντάφυλλα στο χρώμα του για να μας θυμίζει με τον πιο όμορφο τρόπο τη σημασία της πρόληψης, καθώς τα AMMA ROSES διατηρούνται φρέσκα για 5 χρόνια και μυρίζουν συγκλονιστικά. "

Δείτε εδώ πόσα λεφτά βγάζει η Ελένη από ένα post στο instagram!