Επιστρέφει το Κόκκινο Ποτάμι

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επιστρέφει το Κόκκινο Ποτάμι

Η επιτυχημένη σειρά Το Κόκκινο Ποτάμι, επιστρέφει στο προσκήνιο! Ετοιμάζεται μια συνεργασία βόμβα και η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή Pop Up.

Όπως ειπώθηκε, η Βικτόρια Χίσλοπ από Το Νησί και ο Μανούσος Μανουσάκης, φαίνεται πως σύντομα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να φτιάξουν μια σειρά… Καρτ Ποστάλ.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Pop Up η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Βικτόρια Χίσλοπ έχει ήδη δώσει τα χέρια με την ΕΡΤ. Το νέο της βιβλίο, Καρτ Ποστάλ, μεταφέρεται τηλεοπτικά και ο σκηνοθέτης θα αναλάβει αυτό το εγχείρημα.

Να σημειώσουμε πως, λίγο καιρό μετά το συγκλονιστικό τέλος της επιτυχημένης σειράς του Opentv και του Μανούσου Μανουσάκη, «Κόκκινο Ποτάμι», έγινε γνωστό πως ένα αγαπημένο ζευγάρι της σειράς είναι ξανά μαζί.

Θρήνος για τον Αργυρή Πανταζάρα από το Κόκκινο Ποτάμι

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια του ηθοποιού, Αργύρη Πανταζάρα που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι»

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο παππούς του έφυγε από τη ζωή, στον οποίο είχε ιδιαίτερα αδυναμία. Μάλιστα, όπως είχε εξομολογηθεί τον αποκαλούσε «παπούκα».

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αργύρης Πανταζάρας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές στιγμές του παππού του.

«Ένα μεγάλο αντίο στον Αργύρη φτιαγμένο από χρυσό ή μάλλον καλύτερα «εις το επανιδείν», έγραψε αρχικά ο Αργύρης Πανταζάρας, ενώ σε επόμενη ανάρτηση έγραψε: «Καλό δρόμο παππού, και όπως λέει και ένας φίλος, “…στη σειρά μας…».

Αργυρής Πανταζάρας παππούς

Αργυρής Πανταζάρας Κόκκινο Ποτάμι

Λίγα λόγια για τον Αργύρη Πανταζάρα από το Κόκκινο Ποτάμι

Ο Αργύρης Πανταζάρας (Βόλος, 14 Οκτωβρίου 1988) είναι Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Γεννήθηκε στον Βόλο, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Το 2016 ο Αργύρης Πανταζάρας κέρδισε το θεατρικό βραβείο “Δημήτρης Χορν” για την καλύτερη ερμηνεία νέου άνδρα ηθοποιού για τον μονόλογο «ΑΩ» σε διασκευή και σκηνοθεσία δική του στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής. Το χρηματικό έπαθλο του βραβείου (3.000 ευρώ), το διέθεσε σε ανθρωπιστική βοήθεια, δηλώνοντας «Μακάρι με αυτά τα χρήματα να ξαναέφτιαχνα μια πατρίδα για τους ανθρώπους που βρίσκονται στους δρόμους της χώρας μας».

Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και στην τηλεοπτική σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» (2019), έχοντας τον ρόλο του Θέμη Παυλίδη.

Έχει συμμετάσχει στην ταινία μικρού μήκους "Ίκαρος" (2015) του Γιώργου Φουρτούνη, η οποία κέρδισε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας. Ήταν συμπρωταγωνιστής στην ταινία "Digger"(2020) του Τζώρτζη Γρηγοράκη οποία απέσπασε το βραβείο CICAE ART CINEMA AWARD στην berlinale 2020, στην κινηματογραφική ταινία «Πολυξένη» (2017) και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.