Στην τηλεόραση την Παρασκευή 9/10 ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Σε ποια εκπομπή θα τον δούμε;

Θα γίνει χαμός στο κανάλι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στην τηλεόραση την Παρασκευή 9/10 ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Σε ποια εκπομπή θα τον δούμε;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση αυτή την Παρασκευή 9/10. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ θα βρεθεί σε μία νέα εκπομπή, και θα απαντήσει στις πιο... ζουμερές ερωτήσεις!

O Φάνης Λαμπρόπουλος και o Νικόλας Ράπτης απομονωμένοι σε έναν διεθνή διαστημικό σταθμό, σχολιάζουν ό,τι σημαντικό αλλά και ασήμαντο έρχεται στο Χιούστον το Λύσαμε… - δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκαναν στην πρεμιέρα.

σαν «κομήτης» να ταράξει την καθημερινότητά μας και φιλοξενούν πρόσωπα της επικαιρότητας τα οποία θα απαντούν σε απρόβλεπτες ερωτήσεις και θα εκτελούν θεότρελες αποστολές, κάθε Παρασκευή στις 23:30.

Χιούστον το Λύσαμε Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Αυτή την Παρασκευή 09/10 στις 23:30 στον διαστημικό σταθμό του Φάνη και του Νικόλα εκτοξεύεται ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος απαντάει στις πιο σουρεαλιστικές ερωτήσεις και του ζητείται να φέρει εις πέρας μια πολύ σημαντική αποστολή :

Ποιον σεφ θεωρεί τον χειρότερο του κόσμου και θα του έκλεινε ευχαρίστως το εστιατόριο;

Τελικά, τα κορίτσια των σεφ «τρώνε καλά;»

Η γυναίκα του Σωτήρη Κοντιζά ακολουθεί τις συνταγές ποιου διάσημου Έλληνα chef ;

Πόσο εύκολο του είναι να «ερμηνεύσει» ένα τραγούδι της Καλομοίρας;

Τέλος καλείται να φτιάξει ένα δημιουργικό πιάτο με αβγό, μπρόκολο, σοκολάτα, ρέγκα, ζελεδάκια, κορν μπιφ και φινόκιο και να κερδίσει τους απαιτητικούς κριτές, Φάνη και Νικόλα, στο τεστ δημιουργικότητας.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η ατάκα έπος για τα νέα μέτρα λόγω κορωνοϊού

ΟΛεωνίδας Κουτσόπουλος, ο αγαπημένος και καταξιωμένος Chef μας έχει συνηθίσει στα ανέκδοτα και στα χιουμοριστικά του αστεία. Άλλο ένα επικό του αστείο ήρθε να προστεθεί στην ατελείωτη λίστα και είναι άκρως επίκαιρο καθώς αφορά τα νέα μέτρα και τον...κορωνοϊό.

Μπορεί η κατάσταση με τον ιό να είναι σοβαρή, λίγο χιούμορ όμως δεν έβλαψε ποτέ, αντιθέτως χρειάζεται πάντα γιατί μας φτιάχνει τη διάθεση και προσθέτει λίγες νότες χαλάρωσης στο τεταμένο κλίμα. Αυτό έκανε και ο αγαπημένος Chef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος με μία ανάρτηση στα social media.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανάρτηση

Αυτή είναι η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου - Το επικό αστείο

Καθώς πλέον το ανώτατο όριο των ατόμων ανά τραπέζι είναι 4, ο Κουτσόπουλος ανέβασε το εξής και σχολίασε: "Να μου έρθουν δηλαδή οι Αντετοκούνμπο, να μην μπορώ να εξυπηρετήσω".

Λεωνίδας Κουτσόπουλος επικό αστειο

Αυτός είναι ο λόγος που ο Πάνος Ιωαννίδης απουσίαζε από την έξοδο των κριτών με Βαρθαλίτη - Σταυρή