Μέγκι Ντρίο: «Αδειάζει» τη Θεοδώρα Ρασέλ - «Για να γίνει διάσημη...»

Τσουχτερά σχόλια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μέγκι Ντρίο: «Αδειάζει» τη Θεοδώρα Ρασέλ - «Για να γίνει διάσημη...»

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων, δε δίστασε να «αδειάσει» τη Θεοδώρα Ρασέλ του GNTM 3, ξεκαθαρίζοντας πως έχει προσπαθήσει να μπει και σε άλλα ριάλιτι μόνο και μόνο για να γίνει διάσημη στην τηλεόραση.

Το μοντέλο αναφέρθηκε στη νέα σεζόν του GNTM και σχολίασε τις ραγδαίες αλλαγές που είδαμε φέτος, ενώ αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με το ριάλιτι για να κάνει ένα γκεστ.

Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον νέο ρόλο της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι, λέγοντας πως: «Δεν μου αρέσει καθόλου. Εμένα μου λείπει η Ηλιάνα από την επιτροπή. Η Ζενεβιέβ, αν έχει να πει κάτι, θα το πει. Το πώς το λέει, ο λόγος που έχει, να ξέρετε είναι κομμάτι του ανθρώπου που γράφει το σενάριο».

Για την ίδια, η Μέγκι Ντρίο υποστήριξε πως: «Μου έχουν φτάσει λόγια στα αυτιά μου, που λέει πως ήμασταν πολύ καλές φίλες αλλά πλέον έχουμε μαλώσει. Προσωπικά επειδή την ξέρω την Θεοδώρα, έχει κάνει προσπάθειες για να μπει και σε άλλα ριάλιτι, νομίζω είτε στο X-Factor είτε στο Τhe Voice, είχε πάει σαν τραγουδίστρια και τώρα πηγαίνει και στο μόντελινγκ. Όπου βγει για να γίνουμε λίγο διάσημες».

Να θυμίσουμε πως η Μέγκι Ντρίο έκανε και μία αναφορά στο Big Brother. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Μέγκι Ντρίο - Κατερίνα Καινούργιου: Όλη η αλήθεια για το τέλος της συνεργασίας τους

Στο “The 2night Show” βρέθηκε καλεσμένη η Μέγκι Ντρίο, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη διακοπή της συνεργασίας της με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Θεωρώ ότι δεν ταιριάξαμε πάρα πολύ τηλεοπτικά, πράγμα το οποίο νομίζω δεν το έπαθα μόνο εγώ γιατί διαλύθηκε όλο αυτό το πάνελ, έμειναν μόνο δύο συνεργάτες από πέρυσι, που είναι ο Γρηγόρης και η Χρύσλα. Δεν είναι κάτι κακό όμως, ήταν μια πρωτότυπη εμπειρία και το θεωρώ αποτυχία.

Έχω δεχτεί και μηνύματα, ότι δεν προχώρησα, άρα δεν κάνω ούτε γι’ αυτό, άρα δεν κάνω για τίποτα. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι κάναμε μια πολύ καλή δουλειά πέρυσι, τα πήγαμε σχετικά καλά. Το ήξερα ότι δεν θα συνεχίσω στην εκπομπή και στεναχωρήθηκα λίγο, όπως και σε κάθε τέλος μιας συνεργασίας», είπε η Μέγκι Ντρίο. Δείτε ωστόσο και ένα συγγκλονιστικό δράμα που πέρασε πριν από λίγες ημέρες το μοντέλο.