My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Πήρε τον έξτρα πόντο για το Gala!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτριών, ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της σημερινής ημέρας, η οποία παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Αρετή και η Κάτια, η οποία μάλιστα κατάφερε να κάνει έξαλλο σήμερα τον Στέλιο Κουδουνάρη. Δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.

Τελικά, τη νίκη πήρε η Κάτια καθώς σχεδόν όλες οι παίκτριες της έδωσαν την ψήφο τους. Αύριο, οι διαγωνιζόμενες θα επιλέξουν το τέλειο look με τζιν παντελόνι.

Μy Style Rocks: "Έγδυσε" την Αρετή ο Κουδουνάρης για να ντύσει άλλη παίκτρια!

Στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks ο Στέλιος Κουδουνάρης αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγ΄3ς και να πάρει ρούχα από την Αρετή ώστε να ντύσει την Μαρίνα!

Πιο συγκεκριμένα δεν του άρεσαν πολλά από το ντύσιμο της παίκτριας και έτσι πήρε ρούχα από τις άλλες παίκτριες! Ιδιαίτερη προτίμηση έδειξε στα παπούτσια της Αρετής που της τα έβγαλε εφόσον έκαναν στην Μαρίνα και με αυτό τον τρόπο έφτιαξε νέο λουκ! Μάλιστα η Αρετή ήταν και η νικήτρια της ημέρας!