Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μy Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία!

Μy Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!
News 05.10.2020 20:02
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Μια ακόμα εβδομάδα ξεκίνησε στο My Style Rocks και δύο καινούριες παίκτριες έκαναν την εμφάνιση τους στο παιχνίδι, αφού η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε την αποχώρηση της Σοφιάνας Σπίνουλα. Μια όμως ήταν αυτή που στο τέλος ξεχώρισε και κέρδισε!

Στο τέλος του επεισοδίου οι παίκτριες με την μεγαλύτερη βαθμολογία ήταν η Μαρίνα και η Αρετή, οι συμπαίκτριες τους λοιπόν ψήφισαν ποια θέλουν να νικήσει και νικήτρια βγήκε για μια ακόμα φορά η Αρετή Λις! Δείτε την ανακοίνωση της Στικούδη για την αποχώρηση της Σοφιάνας!

My Style Rocks: Εντυπωσίασε η νέα παίκτρια - 60 χρονών και κάνει μποξ!

Ακόμα ένα επεισόδιο My Style Rocks ξεκίνησε και είχαμε δυο καινούριες παίκτριες που έκαναν την εμφάνιση τους στο παιχνίδι! Μάλιστα η μία είναι 60 χρονών και ήρθε για να κερδίσει!

Η νέα παίκτρια του παιχνιδιού είναι πρώην αεροσυνοδός και τώρα στον ελεύθερο χρόνο της χορεύει ντύνεται με στυλ αλλά κάνει και μποξ! Ναι καλά ακούσατε, νέα δυναμική παίκτρια ήρθε για να μείνει για τα καλά στο παιχνίδι!

Πιο πριν μάλιστα την εμφάνιση της έκανε και η δεύτερη παίκτρια η οποία παράτησε την Θεολογία για να ακολουθήσει το μοντελινγκ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: To χάος μετά το My Style Rocks - "Δεν μπορούσα να το ξεπεράσω. πήγα σε ψυχολόγο"

My Style Rocks: H καινούρια παίκτρια που άφησε την Θεολογία για το μόντελιγνκ!

Share