Μy Style Rocks: H ανακοίνωση της Στικούδη για την αποχώρηση της Σοφιάνας Σπίνουλα!

Όλα όσα είπε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μy Style Rocks:  H ανακοίνωση της Στικούδη για την αποχώρηση της Σοφιάνας Σπίνουλα!

Αίσθηση προκάλεσε το βράδυ του Σαββάτου, η απουσία της Σοφιάνας Σπίνουλα από το Gala του My Style Rocks. Χαρακτηριστικό είναι, πως δεν έγινε γνωστός ο λόγος που έλειπε.

Στη συνέχεια, το απόγευμα της Δευτέρας και στην έναρξη του My Style Rocks η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε στους τηλεθεατές την οικειοθελή αποχώρηση της Σοφιάνας Σπίνουλα, η οποία επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

«Κορίτσια μου όμορφα καλώς ήρθατε και σήμερα, καλή εβδομάδα και καλή επιτυχία. Αρετή χθες ήσουν η νικήτρια της εβδομάδας και να πούμε ότι από τις παλιές παίκτριες από τον προηγούμενο κύκλο είσαι η μόνη που έχεις καταφέρει να μείνεις και μπράβο σου. Το κορίτσι που έφυγε από την παρέα μας ήταν η Γεωργία Βρανά και η Σοφιάνα Σπίνουλα δεν θα συνεχίσει στο My Style Rocks για δικούς της προσωπικούς λόγους. Ευχόμαστε και στα δύο κορίτσια τα καλύτερα», είπε η Κατερίνα Στικούδη. Δείτε την ανακοίνωση στον αέρα του love it!

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Σοφιάνα Σπίνουλα αποτελούσε ένα από τα μεγάλα φαβορί του My Style Rocks.

My Style Rocks: Εντυπωσίασε η νέα παίκτρια - 60 χρονών και κάνει μποξ!

Ακόμα ένα επεισόδιο My Style Rocks ξεκίνησε και είχαμε δυο καινούριες παίκτριες που έκαναν την εμφάνιση τους στο παιχνίδι! Μάλιστα η μία είναι 60 χρονών και ήρθε για να κερδίσει!

Η νέα παίκτρια του παιχνιδιού είναι πρώην αεροσυνοδός και τώρα στον ελεύθερο χρόνο της χορεύει ντύνεται με στυλ αλλά κάνει και μποξ! Ναι καλά ακούσατε, νέα δυναμική παίκτρια ήρθε για να μείνει για τα καλά στο παιχνίδι!

Πιο πριν μάλιστα την εμφάνιση της έκανε και η δεύτερη παίκτρια η οποία παράτησε την Θεολογία για να ακολουθήσει το μοντελινγκ!