Έκτακτο ανακοινωθέν από την Ελένη Μενεγάκη στο Instagram

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτο ανακοινωθέν από την Ελένη Μενεγάκη στο Instagram

Μόλις πριν από μερικά λεπτά, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει ένα έκτακτο ανακοινωθέν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους τι ακριβώς συμβαίνει με το προφίλ της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται πως αντιμετωπίζει πρόβλημα τις τελευταίες μέρες με το Instagram της καθώς έχουν δημιουργηθεί διάφοροι ψεύτικοι λογαριασμοί με το όνομά της.

Για το λόγο αυτό, ανέβασε μία σειρά από βίντεο και μία φωτογραφία προκειμένου να εξηγήσει στους διαδικτυακούς της φίλους τι ακριβώς συμβαίνει και τι θα πρέπει να προσέχουν στο Instagram προκειμένου να μην πέσουν κι αυτοί θύματα απάτης. Θυμίζουμε πως η Ελένη Μενεγάκη ταλαιπωρείται εδώ και μέρες με το συγκεκριμένο θέμα και χρειάστηκε να πάρει δραστικά μέτρα.

Ελένη Μενεγάκη προφίλ Instagram

Παράλληλα, με ένα insta story της έδειξε ποιος είναι μοναδικός ενεργός λογαριασμός που έχει στο Instagram.

Ελένη Μενεγάκη απάτη Instagram

Απίστευτη αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη - Εξαιτίας του γυναικολόγου της...

... γνώρισε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Αυτό ακριβώς δήλωσε η κορυφαία μαγείρισσα την Κυριακή 4/10 που βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής DOT, του ΣΚΑΙ, όταν ερωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη.

Η αγαπημένη μαγείρισσα μίλησε για τα πρώτα της βήματα στα τηλεοπτικά πλατό, όταν το 2003 συστήθηκε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο άνθρωπος που τη σύστησε στη γνωστή παρουσιάστρια ήταν ο…γυναικόλογος της, ο οποίος είχε αναλάβει και την Ελένη Μενεγάκη και της μίλησε για μία πολύ ταλαντούχα μαγείρισσα που είχε εστιατόριο στην Πάρο.

Ενδιαφέρουσα ιστορία ωστόσο αποτελεί και το πώς πήρε την απόφαση να ανοίξει το δικό της εστιατόριο.

Ο σύζυγός της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου είναι καπετάνιος και κάθε φορά που αναγκαζόταν να μείνει στο νησί τον χειμώνα ήταν το χειρότερό του. Προκειμένου λοιπόν να μη βαριέται, η γνωστή μαγείρισσα επί 3 χρόνια καλούσε κόσμο στο σπίτι για να φάνε όλοι μαζί και να περνούν ευχάριστα τα βράδια τους. Κάπως έτσι και μετά από προτροπές αποφάσισε να ανοίξει το δικό της εστιατόριο συνεχίζοντας την κληρονομιά που της άφησε ο πατέρας της καθότι κι εκείνος διατηρούσε στο παρελθόν το δικό του χώρο εστίασης.

«Για να τον κρατάω κάθε βράδυ είχα κόσμο στο σπίτι. Έκανα τραπέζια για να μη βαριέται. Κάθε βράδυ και διαφορετικές συνταγές. Και μου έλεγαν όλοι βρε Αργυρώ άνοιξε ένα εστιατόριο».

Δείτε στο ακόλουθο απόσπασμα ολόκληρη τη συνέντευξη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου