Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα ο Γρηγόρης - Ο άσχημος τραυματισμός του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα ο Γρηγόρης - Ο άσχημος τραυματισμός του

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που έφερε αντιδράσεις μέσα στο σπίτι, ο Γρηγόρης είχε έναν πολύ άσχημο τραυματισμό με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα από τον μεγάλο πόνο που αισθανόταν.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» είχε μια δοκιμασία για τους συγκατοίκους με έπαθλο το φαγητό, όπου έπρεπε να τρέξουν για να προλάβουν να κάτσουν στην καρέκλα, με έναν εξ αυτών κάθε φορά να μένει εκτός, μέχρι να φτάσουμε στον νικητή.

Εκείνος που επικράτησε, τελικά, ήταν ο Χρήστος Βαρουξής. Πριν τελειώσει ωστόσο το παιχνίδι ο Γρηγόρης τραυματίστηκε και δεν κατάφερε να συνεχίσει ενώ ο Ζακ από τη μεριά του προσπάθησε να τον φροντίσει και να καταλάβει τι ακριβώς του συνέβη.

Big Brother: Τρομέρα άκομψη κίνηση παίκτριας - Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Σοκ προκάλεσε η χειρονομία που έκανε παίκτρια του Big Brother σε συμπαίκτη της αφήνοντας τους τηλεθεατές για ακόμη μια φορά με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος για την Ραίσα Κόντι, την πολυσυζητημένη και διόλου απαρατήρητη παίκτρια στο σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού" η οποία τόλμησε χωρίς κανέναν δισταγμό να αγγίξει... όχι τόσο φιλικά και αθώα τον συμπαίκτη της, Βλαδίμηρο, με αφορμή τα όσα είχε δηλώσει.

Συγκεκριμένα, ο Βλαδίμηρος ανέφερε πώς δεν έχει ποτέ του συνευρεθεί με γυναίκα καθώς δεν ένιωσε ποτέ ερωτευμένος. Έτσι, η Ραίσα πήρε το θάρρος για ακόμη μια φορά προκαλόντας έντονη αμηχανία.

Big brother Ραίσα και Βλαδίμηρος

Δείτε εδώ ολόκληρο το στιγμιότυπο:

Όλα όσα ανέφερε η μητέρα της Ραίσα!

Big Brother: Η εξομολόγηση της Ραΐσα στον Βλαδίμηρο για την προσωπική της ζωή

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Ραΐσα ήρθε αρκετά κοντά με τον Βλαδίμηρο και αποφάσισε να του μιλήσει και για την δική της προσωπική ζωή καθώς και για την πρώτη φορά που ολοκλήρωσε με άνδρα με σκοπό να τον κάνει να νιώσει άνετα με τη δική του κατάσταση.

Οι δυο τους κάθισαν για λίγο μαζί μετά το live και συζήτησαν για όλα όσα είπε ο Βλαδίμηρος στο hot seat - δείτε εδώ.

Μεταξύ άλλων λοιπόν η Ραΐσα του είπε ότι βρίσκει πολύ γλυκιά την απόφασή του να περιμένει μέχρι να ερωτευτεί με κάποια κοπέλα για να ολοκληρώσει μαζί της ενώ του εκμυστηρεύθηκε και τη δική της εμπειρία.