Ελένη Μενεγάκη: Βγήκε στην Κηφισιά και όλοι κοιτούσαν αυτό που φόρεσε - Συγκλονιστικά... κολλητό!

Και πόσο της πάει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Βγήκε στην Κηφισιά και όλοι κοιτούσαν αυτό που φόρεσε - Συγκλονιστικά... κολλητό!

Ακόμα σταματούν τα αυτοκίνητα στο πέρασμα της Ελένης Μενεγάκη και ακόμα ψιθυρίζει ο κόσμος όταν την καταλαβαίνει στον δρόμο, όπως έγινε και στην πρόσφατη βόλτα της στην Κηφισιά, όπου τη συνάντησε ο φακός του YOU. Όπως μας μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, θαμώνας σε καφετέρια της φώναζε «είστε πιο όμορφη από κοντά», ανάμεσα σε διάφορα άλλα επιδοκιμαστικά σχόλια, με εκείνη να χαμογελάει διάπλατα και να τον ευχαριστεί.

Ανανεωμένη, κεφάτη, δείχνει με κάθε της κίνηση πως δεν «έχασε» σε τίποτα από την τηλεοπτική απουσία της. Αυτή είναι ίσως η πιο ξέγνοιαστη χρονιά στην ενήλικη ζωή της Ελένης Μενεγάκη, που συνεχίζει τις διαφημιστικές καμπάνιες στις οποίες πρωταγωνιστεί και παράλληλα απολαμβάνει άπλετο ελεύθερο χρόνο με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Φωτογραφίες Άγγελος Λίγκας

Φωτογραφίες από την βόλτα της Ελένης Μενεγάκη στην Κηφισιά με κολλητή τζιν φόρμα

Ελένη Μενεγάκη βόλτα Κηφισιά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1.5 ΕΥΡΩ

Μπελάδες για την Ελένη Μενεγάκη

Μπελάδες στον παράδεισο για την Ελένη Μενεγάκη! Εκείνη απολαμβάνει την καθημερινότητά της χωρίς υποχρεώσεις, ωστόσο δεν παύει να απασχολεί τα Μέσα, με πρόσφατο παράδειγμα την περασμένη εβδομάδα, όταν ανακάλυψε πως έπεσε θύμα απάτης και εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση για κρυπτονομίσματα. Πρόκειται για μία μόδα που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς επεκτείνεται, και θέλει διάφορους επώνυμους να διαφημίζουν προϊόντα, παρά τη θέλησή τους, με μονταρισμένες εικόνες και ψεύτικες δηλώσεις.

«Η Ελένη Μενεγάκη», όπως αναφέρεται στο διαφημιστικό μήνυμα, ήταν το πιο πρόσφατο θύμα, με την παρουσιάστρια να απευθύνεται στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να κατέβει η ιστοσελίδα. Να θυμίσουμε φυσικά πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει καταγγελία (δείτε εδώ φωτογραφίες ντοκουμέντο), αφού πολλές φορές στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί η εικόνα της, παρά τη θέλησή της, για διάφορες διαφημίσεις που προωθούνται στα social media.

«Κατά καιρούς χρησιμοποιούνται ονόματα πολλών από εμάς, κυρίως που δουλεύουμε στην τηλεόραση, έτσι και για το δικό μου όνομα πολλές φορές έχω διαβάσει ότι κάτι πουλάω!» έχει πει στο παρελθόν για το συγκεκριμένο θέμα, συνεχίζοντας: «Ποτέ δεν είμαι εγώ φυσικά, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί και να τα πιστεύουν».