Με συνολάκι από τα Massimo Dutti η Kate Middleton - Το look που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα

Παρέδωσε και πάλι μαθήματα στιλ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με συνολάκι από τα Massimo Dutti η Kate Middleton - Το look που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα

Στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, η Kate Middleton επέλεξε να φορέσει ένα πολύ ξεχωριστό συνολάκι με κομμάτια από τη γνωστή αλυσίδα Massimo Dutti. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, κατάφερε για ακόμα μία φορά να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα με το look της.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία γυναίκα με περίσσιο στιλ και άποψη στα ρούχα της. Κάθε της εμφάνιση γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης και όχι άδικα αφού φαίνεται προσέχει και την κάθε λεπτομέρεια.

Χθες λοιπόν η Kate Middleton συνάντησε φοιτητές του Πανεπιστημίου του Derby προκειμένου να συζητήσουν για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της πανδημίας του κορωνοϊού στη Μεγάλη Βρετανία και επέλεξε να εμφανιστεί με ένα λεπτό γαλάζιο πουλόβερ, ένα αυστηρό μαύρο παντελόνι και ένα εντυπωσιακό καρό παλτό.

Το στιλάτο πλεκτό είναι από τα Massimo Dutti και κοστίζει 99,95 ευρώ. Θα το βρεις εδώ.

Από πάνω, φόρεσε ένα μακρύ καρό παλτό, επίσης από τα Massimo Dutti, που κοστίζει 199 ευρώ. Θα το βρεις εδώ.

Ολοκλήρωσε το fall look της με μαύρες Gianvito Rossi γόβες και φλοράλ μάρκα, ενώ δείτε και πώς έδωσε τέλος στις φήμες για την εγκυμοσύνη της.

Εξελίξεις με τη δικαστική διαμάχη της Kate Middleton

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τη δικαστική διαμάχη που είχε ξεκινήσει πριν από λίγους μήνες η Kate Middleton, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε μία γνωστή βρετανική εφημερίδα εξ' αιτίας ενός δημοσιεύματος που τη διέσυρε.

Ακολουθώντας τη μοίρα της Diana, η Kate Middleton έχει μεγάλο θέμα με ορισμένους δημοσιογράφους και δε δίστασε μάλιστα να πάει δικαστικά μία εφημερίδα η οποία παρουσίασε ένα προφίλ της Δούκισσας του Κέιμπριτζ που έκανε πραγματικά έξαλλο το παλάτι.

Η δικαστική διαμάχη ωστόσο έφτασε στο τέλος της και δικαίωσε την Kate Middleton, καθώς το συγκεκριμένο δημοσίευμα άλλαξε.

Πηγή από το Παλάτι ανέφερε στην Sun:

«Η Kate παραμένει πληγωμένη και έξαλλη με το άρθρο, όλο αυτό ήταν δυσάρεστο. Νιώθει πως την έχει προδώσει ο φίλος της Richard και κάτι τέτοιο δεν το περίμενε, έχει ερωτήματα για το ποιος μίλησε έτσι για εκείνη, μιας και οι πραγματικοί της φίλοι δεν θα το έκαναν ποτέ», ωστόσο δείτε εδώ μία δυσάρεστη είδηση που κυκλοφόρησε για την οικογένεια της Kate Middleton.