Δυσάρεστη είδηση για την οικογένεια της Kate Middleton

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δυσάρεστη είδηση για την οικογένεια της Kate Middleton

Μία αρκετά δυσάρεστη είδηση κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στο διαδίκτυο σχετικά με την Kate Middleton και την οικογένειά της. Συγκεκριμένα, τα άσχημα νέα έχουν να κάνουν με μία απόφαση που πήρε ο πρίγκιπας William ενώ η οικογένεια βρισκόταν σε διακοπές.

Ως μέλη της βασιλικής οικογένειας και διάδοχοι του θρόνου, ο William και τα παιδιά του, καθώς φυσικά και η σύζυγός του, απασχολούν καθημερινά τα μέσα ενημέρωσης της Μεγάλης Βρετανίας και όχι μόνο και είναι αλήθεια πως καμία δραστηριότητά τους δεν μένει κρυφή.

Αυτή είναι η δυσάρεστη είδηση για την οικογένεια της Kate Middleton

Το ζευγάρι και τα τρία του παιδιά αποφάσισαν να περάσουν λίγες μέρες μακριά από την πρωτεύουσα και έτσι επισκέφθηκαν ένα από τα εξοχικά τους σπίτια προκειμένου να απολαύσουν τον καλοκαιρινό καιρό.

Ο William βρήκε ευκαιρία να πάρει τον γιο του, George, το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, και να πάνε για κυνήγι, κάτι που δημιούργησε πολλές αντιδράσεις.

Kate Middleton παιδιά

Οι φιλοζωικές οργανώσεις αντέδρασαν καθώς υποστηρίζουν ότι η κίνηση πυροβολισμού των ζώων θα μπορούσε να επηρεάσει την ψυχολογία των παιδιών, ώστε αυτά να απομακρυνθούν από το αίσθημα της ευαισθησίας και να εξοικειωθούν με την ιδέα του βασανισμού.

Από την άλλη πλευρά, η διευθύντρια της οργάνωσης PETA, Μίμι Μπεκέτσι, δήλωσε ότι πολύ λίγοι άνθρωποι στις μέρες μας βλέπουν τους πυροβολισμούς ως άθλημα, αλλά ως βίαιη συμπεριφορά απέναντι στα ζώα.

Kate Middleton: Ο κανόνας που της επέβαλε το Buckingham για τον γιο της

Μπορεί η Kate Middleton να είναι μία δυναμική γυναίκα και να μεγαλώνει τα παιδιά της με τον δικό της τρόπο, ωστόσο το Buckingham, πρόκειται να της επιβάλλει έναν κανόνα για τον γιο της George, ο οποίος είναι και διάδοχος του θρόνου.

Ο ίδιος βρίσκεται ήδη στα 7 του χρόνια και προετοιμάζεται για το ρόλο, που θα υπηρετήσει αρκετά μακριά στο μέλλον, ενώ υπάρχουν ορισμένα χόμπι, όπου πρέπει ο ίδιος να μυηθεί, καθώς αποτελούν παράδοση του παλατιού.

Ένα από αυτά, λοιπόν, για το ψάρεμα με μύγες, ή αλλιώς fly fishing, ένα σπορ πολύ διαδεδομένο στην χώρα τους και στο οποίο επιχειρούν με τεχνητές μύγες και παρόμοιους άλλους τρόπους, όσοι το κάνουν, να πιάσουν τα ψάρια τους. Η άσκηση αυτή, μάλιστα, προβλέπεται από το βασιλικό πρωτόκολλο, ότι πρέπει να την ακολουθήσει ο διάδοχος του θρόνου.

Aνάμεσα στους κανόνες και τα πρωτόκολλα, η Kate Middleton έχει βρει και ένα στήριγμα μέσα στο Buckingham. Δείτε εδώ ποιο πρόσωπο είναι η αδυναμία της.

«Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θέλουν ο Τζορτζ να ξεκινήσει τη διαδικασία αυτή στον ποταμό Ντι, κοντά στο Μπάλμοραλ, όπου υπάρχουν πολλές πέστροφες και σολωμοί», αναφέρει πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια, με τον διάδοχο να είναι έτοιμος να μυηθεί.

Ο Τζορτζ, βέβαια, δε θα είναι μόνος του στη διαδικασία εκμάθησης αυτού του χόμπι, καθώς θα έχει στη συνοδεία του την Τίγκι Λεγκ Μπουρκ, η οποία φρόντιζε στο παρελθόν τους Ουίλιαμ και Χάρι και αποτελεί ένα εκ των πιο έμπειρων ατόμων στο συγκεκριμένο στυλ ψαρέματος. «Θα είναι σίγουρα χαρούμενη να τον βοηθήσει», αναφέρει η ίδια πηγή, με την Τίγκι μάλιστα να είναι η νονά του γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι, Άρτσι.

Ο Ουίλιαμ, παράλληλα, είναι ενθουσιασμένος στην ιδέα να μάθει ο γιος του αυτή τη δραστηριότητα, αφού ο Πρίγκιπας Κάρολος επίσης τον δίδαξε και τον βοήθησε να την αγαπήσει, ενώ η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν κάποτε φανατική του ψαρέματος. Είναι, δε, τόσο αγαπημένη ασχολία στο παλάτι, που μέχρι και η Νταϊάνα περνούσε τις ώρες της εξασκώντας την.

Πηγή: athensmagazine.gr