Έφυγαν από το Buckingham η Kate Middleton και ο William

Πού πήγαν;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έφυγαν από το Buckingham η Kate Middleton και ο William

Μπορεί οι δουλειές του βασιλικού ζεύγους να μην τελειώνουν ποτέ, ωστόσο η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William, αποφάσισαν να φύγουν για λίγο από το Buckingham προκειμένου να περάσουν οι δυο τους τις πιο μαγικές διακοπές.

Βέβαια, η κατάσταση που επικρατεί στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν σηκώνει τις κανονικές διακοπές, ωστόσο το ζευγάρι, επέλεξε να περάσει το χρόνο του σε ένα μέρος, στο οποίο θα μπορέσει να είναι προστατευμένο από την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε στον αγγλικό τύπο, η Kate και ο William, δεν απομακρύνθηκαν πολύ από το Λονδίνο, καθώς ο Δούκας του Κέιμπριτζ θα χρειαστεί να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να παρευρεθεί σε εκδηλώσεις.

Μαζί τους πήραν και τα παιδιά τους!

Kate Middleton William γάμος

Δείτε εδώ και το παράπονο που έχει η Meghan Markle από την Kate Middleton.

Ανατροπή με την Kate Middleton στο Buckingham

Καθώς η μέρα της στέψης του William πλησιάζει, οι ιστορικοί και οι μελετητές της βασιλικής οικογένειας, εντόπισαν μία μεγάλη ανατροπή που πρόκειται να συμβεί με τον τίτλο της Kate Middelton. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό το πώς θα αποκαλείται η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, όταν μετακομίσει στο Buckingham.

Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ, παντρεύτηκε τον λατρεμένο της σύζυγο Φίλιππο, του παραχώρησε τον τίτλο του «Πρίγκιπα», προκειμένου να έχουν μία λίγο πιο αρμονική σχέση. Ο Φίλιππος, δεν μπορούσε να αντιληφθεί πώς είναι δυνατόν να αποκαλείται βασίλισσα η μητέρα της Ελισάβετ, αλλά εκείνος να μην έχει τον τίτλο του βασιλιά.

Δείτε εδώ και για ποιο λόγο είναι ενοχλημένη η Kate Middleton.

Αυτή είναι η ανατροπή που πρόκειται να συμβεί με την Kate Middleton στο Buckingham

Κάτι αντίστοιχο λοιπόν πρόκειται να συμβεί και με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Ενώ πολλοί θεωρούν, ότι η Kate ως γυναίκα του βασιλιά, θα αποκαλείται βασίλισσα, στην πραγματικότητα, ο τίτλος της θα είναι «βασιλική σύζυγος» ή αργότερα, όταν ο γιος της γίνει βασιλιάς, «βασιλομήτωρ».

Η εξήγηση είναι πολύ απλή. Η Kate Middleton δεν είναι γαλαζοαίματη, επομένως δεν μπορεί να γίνει βασίλισσα. Από τη μεριά του, ο Φίλιππος, μπορεί να ήταν γαλαζοαίματος και μάλιστα από την ελληνική βασιλική οικογένεια, αποποιήθηκε ωστόσο όλους τους τίτλους του προκειμένου να κάνει δική του την Ελισάβετ.

Έτσι, δεν μπορούσε ποτέ να πάρει τον τίτλο του βασιλιά. Άδικο; Μπορεί. Αλλά ποιος μπορεί να τα βάλει με το βασιλικό πρωτόκολλο;