The Bachelor: Μεγάλη ανατροπή - Ποια παίκτρια φαβορί δεν θα είναι στις φιναλιστ;

Την είχαμε για νικήτρια!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Μεγάλη ανατροπή - Ποια παίκτρια φαβορί δεν θα είναι στις φιναλιστ;

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει δείξει φανέρα ποιες από τις παίκτριες του "Bachelor" του αρέσουν και τον ελκύουν ερωτικά και έχουμε βρει ήδη τα φαβορί του παιχνιδιού. Μόλις ανακαλύψαμε όμως ότι μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες βρίσκεται ήδη στην Αμερική. Συνεπώς, έχει ήδη αποχωρήσει και δεν θα βρίσκεται δυστυχώς στις φιναλιστ.

Ο λόγος για την 38χρονη Έλενα Μπάση, η οποία όπως φαίνεται έχει καταφέρει να μαγνητίσει τον πανέμορφο Παναγιώτη αλλά όχι τόσο όσο να την κρατήσει στον τελικό.

Σούπερ ντοκουμέντο για το The Bachelor - Αυτή την ηλικία δηλώνει στο Facebook η Έλενα Μπάση

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στο "Πρωινό" χαρακτηριστικά: «Έχω μια πληροφορία ότι η Έλενα Μπάση που μου είναι πολύ συμπαθής… Εγώ τη γνωρίζω από παλιά, έρχονταν σε εκπομπές… Έχω την αίσθηση πως είναι στην Αμερική αυτή τη στιγμή»!

Έλενα Μπάση

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

The Bachelor: Το «καυτό» φιλί της Έλενας με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, είδαμε την Έλενα Μπάση να μη διστάζει να ανταλλάξει ένα πολύ καυτό φιλί με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, λίγο πριν λάβει χώρα η τελετή των ρόδων.

Η ίδια είχε πει πως «οι 40άρες είναι σαν δύο 20άρες» και το απέδειξε… στην πράξη, με την 38άρα Έλενα να είναι γεμάτη πάθος, να «αρπάζει» τον Παναγιώτη Βασιλάκο και να του δίνει το πιο «φλογερό» φιλί.

Λίγο πριν από την «Τελετή των Ρόδων», ο πρώτος Bachelor συνάντησε τις συγκατοίκους στο cocktail party και είδε αρκετές πρόσωπο με πρόσωπο. Πρώτη, δε, ήταν η Έλενα που δεν έκρυψε τα συναισθήματά της.

Η ίδια δε δίστασε, μετά το φιλί της Χριστίνας, να του δώσει ένα παθιασμένο φιλί, αποδεικνύοντας την «φλόγα» που τη διακατέχει ακόμη και αφήνοντας έκπληκτο τον Βασιλάκο.