Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αποκαλύπτει αν θα παντρευτεί ή όχι με την Κατερίνα Γερονικολού

Τα μάθαμε όλα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αποκαλύπτει αν θα παντρευτεί ή όχι με την Κατερίνα Γερονικολού

Η Όλγα Λαφαζάνη και η κάμερα του "Happy day" βρέθηκαν στα γυρίσματα της σειράς του Alpha "Έλα στην θέση μου" και μιλήσανε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ο οποίος αποκάλυψε αυτό μας "τρώει" όλους... αν θα παντρευτεί την Κατερίνα Γερονικολού!

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις που αναμένουμε να δούμε στην τηλεοπτική σειρά, για την κόρη του που αρκετά συχνά πηγαίνει και τον βλέπει στα γυρίσματα, όπως και για τον πολυπόθητο γάμο με την Κατερίνα.

Μιλώντας για την κόρη του Εύα και το αν τον έχει δει στη σειρά, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέφερε: «Κάποιες φορές με έχει δει στο σήριαλ και την έχω φέρει και στο γύρισμα πολλές φορές. Της αρέσει περισσότερο να έρχεται στο γύρισμα παρά να βλέπει».

Θα κάνει τελικά δική του εκπομπή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης; Τα αποκάλυψε όλα εδώ!

Όσο για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού και το αν σκέφτονται τον γάμο, ο ηθοποιός είπε: «Όταν υπάρχει μια συγκατοίκηση είναι ένα βήμα έτσι κι αλλιώς. Δεν το έχουμε σε πλάνο αυτό έτσι κι αλλιώς. Όχι, δεν έχει σχέση με τον κορονοϊό. Όχι, δεν το έχουμε σκεφτεί, δεν το έχουμε συζητήσει και δεν μας απασχολεί στην παρούσα φάση».

Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η απάντηση για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού με την Γερονικολού - «Έκανα ένα...»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και απάντησε για πρώτη φορά δημόσια, στο ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού με την Κατερίνα Γερονικολού.

Ο ηθοποιός με αφορμή ένα πρόσφατο Q&A που έκανε στο Instagram έκανε γνωστό αν θα έκανε ξανά οικογένεια με τη σύντροφό του.

Έκανα ένα παιδί, είναι μια χαρά αυτό το παιδί. Δεν ξέρω αν θα μου φέρει ο θεός άλλο… Όπως μου τα φέρει η ζωή και εγώ θα ακολουθήσω.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Δείτε βέβαια, τι απάντησε για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο.