Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

Η φωτογραφία που έκανε τους διαδικτυακούς του φίλους να «λυγίσουν»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση όλο νόημα μέσα από την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλο το διαδίκτυο καθώς αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Μετά από 5,5 χρόνια διαδικασίας, έφτασε η κορυφαία στιγμή της δίκης της Χρυσής Αυγής με την ανακοίνωση της απόφασης.

Από τους πρώτους που έφτασαν στο Εφετείο για την ανακοίνωση της απόφασης ήταν η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα, που δεν έχει λείψει από καμία δικάσιμο τα τελευταία πέντε χρόνια. Από το δικαστήριο απουσιάζει ο Νίκος Μιχαλολιάκος και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Πολλοί καλλιτέχνες έδειξαν την στήριξή τους μέσα από τα social media και ο Χρήστος Μάστορας ήταν ένας από αυτούς. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία του Παύλου Φύσσα και έβαλε την ημερομηνία 7/10/2020 για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μεγάλη επιθυμία του για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις από τη δίκη.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλο το διαδίκτυο

Χρήστος Μάστορας δίκη Χρυσής Αυγής

Έκτακτα μέτρα για την εμφάνιση του Χρήστου Μάστορα στη Θεσσαλονίκη

Ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες εμφανίζονται αυτόν τον καιρό στη Θεσσαλονίκη και μόλις χθες έκαναν την μεγάλη τους πρεμιέρα. Πριν γίνει ωστόσο αυτό, χρειάστηκε να παρθούν μερικά έκτακτα μέτρα για την προστασία του κόσμου.

Οι συναυλίες και οι συναθροίσεις στην εποχή του κορωνοϊού δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο πράγμα και έτσι οι καλλιτέχνες κάνουν κάθε φορά τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να εξασφαλίσουν την ασφάλεια του κοινού.

Μετά το επιτυχημένο πείραμα με τη συναυλία στην τεχνόπολη, ο Χρήστος Μάστορας και το συγκρότημά του «μετακόμισε» στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνει μερικές εμφανίσεις και εκεί.

Αυτά είναι τα έκτακτα μέτρα που πάρθηκαν για την εμφάνιση του Χρήστου Μάστορα στη Θεσσαλονίκη

Χθες, λίγο πριν την πρεμιέρα, η οποία έγινε στις 7 το απόγευμα, ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν η απολύμανση που έκαναν στον χώρο προκειμένου να έρθει στη συνέχεια ο κόσμος.

Χρήστος Μάστορας Θεσσαλονίκη εμφανίσεις