Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πάθαμε πλάκα με τις ικανότητες της στο pole dancing!

Τρομερή ευλυγισία!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πάθαμε πλάκα με τις ικανότητες της στο pole dancing!

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με αφορμή την επιστροφή της στην Ελλάδα, αποφάσισε να γυρίσει σε μια παλιά της συνήθεια και ξεκίνησε και πάλι προπονήσεις στο pole dancing. Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία κατά τη διάρκεια της προπόνησής της.

Η ηθοποιός ποζάρει πάνω στο στύλο και εντυπωσιάζει τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram με τις άψογες αναλογίες της. Όπως θα δείτε, η Ιωάννα βρίσκεται σε φόρμα, μιας και το pole dancing είναι ένας πολύ απαιτητικός χορός.

Είναι πανέμορφη, κορμάρα αλλά όχι πια μελαχρινή!

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου pole dancing

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: "Δεν το λέω ήρεμα...με ντροπή το λέω!" - Κατακεραυνώνει το Big Brother η ηθοποιός

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στο Big Brother από την χυδαία ατάκα του Αντώνη Αλέξανδρίδη, η οποία προκάλεσε και την αποχώρηση του, πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που τοποθετήθηκαν εναντίον του. Έτσι και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram κατακεραύνωσε τον παίκτη!

Υποστήριξε λοιπόν πως δεν έχει νόημα να γκρινιάζουμε για πράγματα που έχουμε επιτρέψει να συμβούν αλλά να μην αφήνουμε εξ αρχής να γίνει κάτι που προσβάλλει τόσο φανερά τις ανθρώπινες αξίες.

«Η σκέψη μου είναι : γιατί να ακυρώνονται πράγματα που ξέραμε ότι θα γίνουν, γιατί επίτηδες επιλέξαμε ανθρώπους που θα τα κάνουν, για να ειπωθούν πράγματα που θα συζητηθούν και θα προκαλέσουν ένα ντόρο, μπας και κάνουμε νούμερα και βγάλουμε λεφτά.

Αντί να αρνούμαστε εξ αρχής να δημιουργούμε ως προϊόντα «ψυχαγωγίας» εκπομπές που προσβάλλουν τη νοημοσύνη, τα δικαιώματα και την ψυχική μας υγεία;

Δε το λέω ήρεμα…. Με ντροπή το λέω, απέχθεια, με θυμό, με έλεος επιτέλους» ήταν όσα έγραψε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

ξέσπασμα Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

ΠΗΓΗ protothema.gr