Εβελίνα Παπούλια: "Η προσβολή δεν είναι ντομπροσύνη"

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Εβελίνα Παπούλια:

Καλεσμένη στην εκπομπή Φλερτ στην ΕΡΤ ήταν η Εβελίνα Παπούλια η οποία μίλησε για όλα! Τι σήμαινε όμως η ατάκα της: «Η προσβολή δεν είναι ντομπροσύνη» και τι την προκάλεσε;

Η Εβελίνα Παπούλια και ο Λευτέρης Ζαμπετάκης μίλησαν για τη νέα τους εκπομπή στο ραδιόφωνο, για την συνύπαρξή τους on stage και εκτός αλλά και για το... αυστηρό ύφος της ηθοποιού.

Η Εβελίνα Παπούλια δεν έκρυψε την αγάπη που απέκτησε με το ραδιόφωνο καθώς όπως είπε, νιώθει απελευθερωμένη.

"Λέμε τη δική μας αλήθεια" είπε η ηθοποιός η οποία δήλωσε πρωινός τύπος, όμως τόνισε πως κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν ξυπνήσει νωρίς, θέλει να ξεκουραστεί λίγο. Δείτε ακόμα την ανακοίνωση της για το ενδεχόμενο παρουσίασης!

Τι σήμαινε όμως η ατάκα της: «Η προσβολή δεν είναι ντομπροσύνη» και τι την προκάλεσε;

Αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα η Εβελίνα Παπούλια

Ευχάριστα είναι τα νέα που αποκάλυψε η Εβελίνα Παπούλια με μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα για την Εβελίνα Παπούλια

Η αγαπημένη ηθοποιός, μαζί με τον Λευτέρη Ζαμπετάκη, θα αναλάβουν καθημερινή πρωινή εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό “Ελληνικό”.

Στο λογαριασμό της λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την φωτογραφία της και έγραψε στη λεζάντα της:

«Φιλαράκια μου αγαπημένα...Κάθε μέρα στο ραδιόφωνο «Ελληνικός 93,2» θα είμαστε μαζί σας ...εκτός Σάββατου και Κυριακής από τις 6:00-10:00 το πρωί!! Εγώ... και ο αγαπημένος μου φίλος και συνάδελφος @lefteriszabetakis θα σας κρατάμε παρέα τα πρωινά σας...σύντομα θα σας ανακοινώσω και την ημερομηνία».