Ελένη Χατζίδου: Μας δείχνει αδημοσίευτη φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης!

Δείτε τη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Μας δείχνει αδημοσίευτη φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Ελένη Χατζίδου αλλά και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Ετεοκλής Παύλου από την στιγμή που ήρθε στον κόσμο, ο καρπός του ερωτά τους. Μάλιστα η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της!

Συγκεκριμένα, η κόρη τους έγινε ενός έτους πριν από λίγο καιρό.

Τόσο η Ελένη Χατζίδου όσο και ο Ετεοκλής Παύλου, λατρεύουν το παιδί τους και συχνά δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά η δημοφιλής τραγουδίστρια αλλά και παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής “Καλοκαίρι Not”, που προβαλλόταν μέσα από την συχνότητα του OPEN, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Δείτε εδώ την κορούλα τους να προσπαθεί να γυμναστεί!

Η Ελένη Χατζίδου μάλιστα φαίνεται να ευδιάθετη μπροστά σε έναν καθρέφτη, ενώ διένυε τους τελευταίους μήνες της κύησης.

Δείτε την δημοσίευση:

χατζίδου έγκυος

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η κόρη τους έχει.. οργώσει το σπίτι - Κάνει τα πρώτα της βήματα

Όλο το σπίτι έχει... οργώσει η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, αφού έχει ξεκινήσει και κάνει τα πρώτα της βήματα χωρίς τη βοήθεια τους.

Πριν μερικές εβδομάδες η μικρή Μελίτα έγινε ενός έτους και οι γονείς της δεν σταματούν να απολαμβάνουν να την βλέπουν να μεγαλώσει και να τους γεμίζει χαμόγελα.

Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ζουν τρυφερές στιγμές, όπως όταν την είδαν να κάνει τα πρώτα της βήματα. Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια από αυτή τη στιγμή στο Instagram.

χατζίδου ετεοκλης