Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Κατακεραυνώνει το Big Brother - "Ο,τι πιο ξεφτίλα..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Κατακεραυνώνει το Big Brother -

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή My Style Rocks, φαίνεται πως δεν «φοβάται» να μιλήσει ανοιχτά για όσα δεν της αρέσουν.

Έτσι και αυτή τη φορά, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, δημοσίευσε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εκφράστηκε δημόσια για το Big Brother, το ριάλιτι συγκατοίκησης, που προβάλλεται από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, όπως και το ριάλιτι μόδας από το οποίο αποχώρησε πριν λίγο καιρό.

Η ίδια συγκεκριμένα έγραψε: «Κάνοντας zapping. Ό,τι πιο ξεφτίλα. Πείτε μου τι προσφέρει αυτή η εκπομπή; Αναθρέφει βλαμμένους; Δώστε ρε χαρά στον τηλεθεατή, κάντε τον να χαρεί όχι να γίνει βλαμμένος».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: To χάος μετά το My Style Rocks - "Δεν μπορούσα να το ξεπεράσω. πήγα σε ψυχολόγο"

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», παραχώρησε δηλώσεις η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η ίδια μίλησε για την συμμετοχή της στο My Style Rocks, αλλά και τον ψυχολόγο που επισκέφτηκε για να ηρεμήσει μετά τις εντάσεις!

«Όταν δεν εκτιμούν πράγματα, εγώ φεύγω. Συνεχίζουμε και τα εκτιμούν άλλοι», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ενώ συνέχισε αναφερόμενη ξανά σε όσα συνέβησαν κατά την έξοδο της από το παιχνίδι, με έναν άνθρωπο από την παραγωγή.

«Ένα άνθρωπος από την παραγωγή, μου πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου, με σκοπό να μην φύγω και να συζητήσουμε ώστε να με μεταπείσουν. Εγώ κόντεψα να τρακάρω και να χτυπήσω κάποιον άνθρωπο. Δεν είχε κανείς δικαίωμα να μου πάρει τα κλειδιά». Δείτε ακόμα να αδειάζει το παιχνίδι και να μιλά για τα νούμερα που έπεσαν αφού έφυγε!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μάλιστα δεν δίστασε να εξομολογηθεί: «Έκανα πάρα πολλές μέρες να το ξεπεράσω, πήγα και σε ψυχολόγο, έκανα και συνεδρίες. Αν ήξερα την έκβαση των πραγμάτων, δεν θα το ξαναέκανα».