The Bachelor: Άγριος τσακωμός Αναστασίας και Χριστίνας - "Είσαι ψεύτρα! Δεν ανέχομαι να..."

Χαμός στο σπίτι!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Άγριος τσακωμός Αναστασίας και Χριστίνας -

Ο κακός χαμός έγινε στο Bachelor πριν καλά καλά ξεκινήσει! Με αφορμή την τελετή των ρόδων και το γέλιο της Αναστασίας προκλήθηκε χαμός στο σπίτι!

Σε όλες τις διαγωνιζόμενες δεν άρεσε καθόλου η αντίδραση της Αναστασίας που άρχισε να γελάει όταν της ανακοίνωσε ο Παναγιώτης πως θα μείνει και θα φύγει η Ντάρια! Το νευρικό γέλιο μεταφράστηκε σαν ασέβεια στο άλλο κορίτσι και καθόλου ευγενικό.

Ήθελε λοιπόν να ξεκαθαρίσει τα πράγματα η Αναστασία την επόμενη ημέρα και να πει πως το γέλιο της βγήκε απο την πίεση, μόνο που η Χριστίνα της είπε πως είναι διπρόσωπη και τώρα φαίνεται ο αληθινός της εαυτός!

Έντονη ήταν η στιγμή που σηκώθηκε η Αναστασία και φώναξε προς την Χριστίνα

"Μπορεί εσύ να μεγάλωσες χωρίς πατέρα, έγω όμως μεγάλωσα έναν πατέρα!" Δείτε εδώ ποιο φαβορί δεν μένει στις φιναλίστ.

Δεν φοβήθηκε φυσικά η Χριστίνα και συνέχισε να αναφέρει πως κάνει φίλες με 20χρονα για να τους λέει τι να κάνουν!

Βγαίνουν τα μαχαίρια στο The Bachelor - Το πλάνο της Νικολέττας διαλύει τα σχέδια της Αντζελίνας

Στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor πρόκειται να βγουν για τα καλά τα μαχαίρια καθώς η Νικολέττα ετοιμάζει ένα πολύ σατανικό πλάνο με το οποίο έχει σκοπό να διαλύσει όλα τα σχέδια της Αντζελίνας που θα προσπαθήσει να βγει ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η Εριέττα θα ανακοινώσει στις διαγωνιζόμενες πως ο Παναγιώτης έχει επιλέξει ένα από τα κορίτσια για να βγει σε ατομικό ραντεβού.

Η απόφαση του πρώτου Έλληνα Bachelor δε θα ευχαριστήσει καθόλου τις κοπέλες, καθώς εκείνος επιλέγει για μία ακόμη φορά την Αντζελίνα, η οποία μοιάζει τρισευτυχισμένη.

Όλα ωστόσο μπορούν να ανατραπούν, καθώς η Νικολέττα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το λευκό τριαντάφυλλο και να πάρει τη θέση της Αντζελίνας.