The bachelor: H εξομολόγηση του Παναγιώτη στην Νικολέττα - "Δεν έχω νιώσει έτσι..."

Μεγάλη έλξη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The bachelor: H εξομολόγηση του Παναγιώτη στην Νικολέττα -

Στο σημερινό επεισόδιο του Bachelor, αφού η Νικολέττα "έκοψε" το ραντεβού του Παναγιώτη με την Ατζελίνα, πήρα η ίδια θέση! Μάλιστα στο ραντεβού της με τον Παναγιώτη άκουσε κάτι που δεν το περίμενε!

Αφού βγήκαν και πήγαν για μπόουλινγκ, εκεί που τα κοπλιμέντα πήγαιναν και ερχόντουσαν κάθισαν να φάνε. Η ατμόσφαιρα ήταν έντονη και η ερώτηση της Νικολέττας έβαλε φωτιές!

"Έχεις νιώσει για κάποια άλλη όπως νιώθεις για εμένα;"

Και τότε ήταν που πήρε την απάντηση που ήθελε καθώς ο Παναγιώτης της απάντησε πως δεν έχει νιώσει για άλλη, όσα έχει νιώσει με αυτή!

Νικολέττα και Παναγιώτης!

Μετά από αυτό η Νικολέττα βρισκόταν στον έβδομο ουρανό! Δείτε την Νικολέττα να "κόβει" το ραντεβού του Παναγιώτη με την Αντζελίνα

Μάλιστα της έδωσε και τι πολυπόθητο κόκκινο τριαντάφυλλο!

The Bachelor: Άγριος τσακωμός Αναστασίας και Χριστίνας - "Είσαι ψεύτρα! Δεν ανέχομαι να..."

Ο κακός χαμός έγινε στο Bachelor πριν καλά καλά ξεκινήσει! Με αφορμή την τελετή των ρόδων και το γέλιο της Αναστασίας προκλήθηκε χαμός στο σπίτι!

Σε όλες τις διαγωνιζόμενες δεν άρεσε καθόλου η αντίδραση της Αναστασίας που άρχισε να γελάει όταν της ανακοίνωσε ο Παναγιώτης πως θα μείνει και θα φύγει η Ντάρια! Το νευρικό γέλιο μεταφράστηκε σαν ασέβεια στο άλλο κορίτσι και καθόλου ευγενικό.

Ήθελε λοιπόν να ξεκαθαρίσει τα πράγματα η Αναστασία την επόμενη ημέρα και να πει πως το γέλιο της βγήκε απο την πίεση, μόνο που η Χριστίνα της είπε πως είναι διπρόσωπη και τώρα φαίνεται ο αληθινός της εαυτός!

Έντονη ήταν η στιγμή που σηκώθηκε η Αναστασία και φώναξε προς την Χριστίνα

"Μπορεί εσύ να μεγάλωσες χωρίς πατέρα, έγω όμως μεγάλωσα έναν πατέρα!"

Δεν φοβήθηκε φυσικά η Χριστίνα και συνέχισε να αναφέρει πως κάνει φίλες με 20χρονα για να τους λέει τι να κάνουν!