Big Brother - Spoiler: Αυτοί θα είναι οι 6 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother - Spoiler: Αυτοί θα είναι οι 6 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Μεγάλες ανατροπές προκύπτουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, καθώς οι συγκάτοικοι του Big Brother θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο δεδομένο, μετά την αυριανή ψηφοφορία μεταξύ τους προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο αυριανό επεισόδιο θα προκύψουν έξι υποψήφιοι για να εγκαταλείψουν το παιχνίδι.

Όπως ήδη έχουμε δει, η Σοφία Δανέζη και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή κάλυψαν τα μικρόφωνά τους, οπότε τους επιβλήθηκε τιμωρία από τον Μεγάλο Αδερφό και θα είναι υποψήφιες προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Η εξάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση θα συμπληρωθεί, με τη Ραμόνα Μοροσάνου, τον ‘’Αντιδήμαρχο” Χρήστο Μακρίδη, τον Βλαδίμηρο Νικόλα και την Άννα-Μαρία Ψυχαράκη.

Η τελευταία ωστόσο, ύστερα από τη δοκιμασία που θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο, θα κερδίσει το βέτο και θα έχει δικαίωμα να ‘’σώσει’’ έναν από τους έξι υποψηφίους προς αποχώρηση, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού της. Η επιλογή της είναι έκπληξη. Δείτε ποιος παίκτης παίρνει το βέτο!

Καλό Μεσημεράκι: Απίστευτο! Ο Big Brother πήρε τηλέφωνο τον Νίκο Μουτσινά

Το απίστευτο έγινε σήμερα στο Καλό Μεσημέρακι καθώς ενώ ο Νίκος Μουτσινάς σχολίαζε τις τελευταίες εξελίξεις από το σπίτι του Big Brother, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής από τον ίδιο τον Μεγάλο Αδερφό ο οποίος του έλυσε όλες τις απορίες.

Ενώ λοιπόν ο παρουσιαστής ήταν έτοιμος να σχολιάσει την ποινή που επιβλήθηκε στην Αφροδίτη και τη Σοφία, άκουσε ξαφνικά «Καλό μεσημεράκι Νίκο».

Ο Νίκος Μουτσινάς πάγωσε και σε εκείνο το σημείο συνειδητοποίησε πως τον είχε καλέσει ο ίδιος ο Μεγάλος Αδερφός. Αμέσως θέλησε να μάθει ένα σωρό πληροφορίες για το ριάλιτι, για την ποινή που επέβαλε καθώς και για τους καυγάδες.

Με πολύ λίγα λόγια ο Big Brother του απάντησε ενώ τον κάλεσε με ένα γράμμα του να έρθει στο σπίτι του Big Brother οποιαδήποτε στιγμή θελήσει.