Big Brother: Η βαριά ποινή που επιβλήθηκε στη Σοφία και την Αφροδίτη

«Είναι στημένο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Η βαριά ποινή που επιβλήθηκε στη Σοφία και την Αφροδίτη

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Μεγάλος Αδερφός δε δίστασε να επιβάλει τόσο στη Σοφία όσο και στην Αφροδίτη μία πολύ βαριά ποινή καθώς οι δυο τους παραβίασαν έναν από τους πιο σημαντικούς κανόνες του διαγωνισμού.

Ο Μεγάλος Αδερφός ξεκαθάρισε στις δύο διαγωνιζόμενες πως υπάρχουν στοιχεία ότι κάλυψαν τα μικρόφωνά τους. Η Σοφία ξέσπασε και άρχισε να φωνάζει πως δεν κάλυψαν τα μικρόφωνά τους.

Ο Big Brother ωστόσο ήταν ανένδοτος και τους εξήγησε πως ένα κομμάτι της συνομιλίας τους δεν έχει καταγραφεί ωστόσο η Σοφία επέμεινε και ξεκίνησε να φωνάζει τόσο στην Αφροδίτη όσο και στον ίδιο τον Big Brother, τον οποίο μάλιστα προκάλεσε να της δώσει κόκκινη κάρτα.

«Χθες έγινε μία τελευταία προειδοποίηση για τα μικρόφωνά σας. Χθες στην ανακοίνωση ήμουν ξεκάθαρος. Η ανακοίνωση κρίνει το εξής. Όποιος συγκάτοικος κρύψει ή αρνηθεί να φορέσει το μικρόφωνό του, θα ορίζεται αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση με εντολή του Big Brother».

Η Σοφία Δανέζη έγινε έξαλλη με την απόφαση αυτή του Big Brother και ο Μεγάλος Αδερφός της ζήτησε να ηρεμήσει, καθώς υπάρχουν στοιχεία και έχουν καταγραφεί όλα.

«Εφόσον παραβιάσατε έναν από τους βασικότερους κανόνες του Big Brother είστε και οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση», είπε ο Μεγάλος Αδερφός και η Σοφία Δανέζη σηκώθηκε και ξεκίνησε να φωνάζει ότι το σκηνικό αυτό είναι στημένο, ενώ νωρίτερα είδαμε τον Γρηγόρη να βάζει τα κλάματα μετά από έναν μεγάλο τραυματισμό!

Big Brother: Τρομέρα άκομψη κίνηση παίκτριας - Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Σοκ προκάλεσε η χειρονομία που έκανε παίκτρια του Big Brother σε συμπαίκτη της αφήνοντας τους τηλεθεατές για ακόμη μια φορά με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος για την Ραίσα Κόντι, την πολυσυζητημένη και διόλου απαρατήρητη παίκτρια στο σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού" η οποία τόλμησε χωρίς κανέναν δισταγμό να αγγίξει... όχι τόσο φιλικά και αθώα τον συμπαίκτη της, Βλαδίμηρο, με αφορμή τα όσα είχε δηλώσει.

Συγκεκριμένα, ο Βλαδίμηρος ανέφερε πώς δεν έχει ποτέ του συνευρεθεί με γυναίκα καθώς δεν ένιωσε ποτέ ερωτευμένος. Έτσι, η Ραίσα πήρε το θάρρος για ακόμη μια φορά προκαλόντας έντονη αμηχανία.

Big brother Ραίσα και Βλαδίμηρος

Δείτε εδώ ολόκληρο το στιγμιότυπο:

Όλα όσα ανέφερε η μητέρα της Ραίσα!