The Bachelor: Τα φιλιά στο κρεβάτι και οι τολμηρές σκηνές!

"Παγώσαμε"

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Τα φιλιά στο κρεβάτι και οι τολμηρές σκηνές!

Η Μαρίνα ήταν η... τυχερή που κέρδισε το έπαθλο για μία βραδιά στο σπίτι του Παναγιώτη. To Bachelor έχει προχωρήσει αρκετά και σκηνές που βλέπουμε έιναι αρκετά τολμηρές!

Η νεαρή κοπέλα πέρασε με επιτυχία τη δοκιμασία του χορού κατά την οποία χόρεψε ένα υπέροχο και άκρως ερωτικό τανγκό μαζί του και έτσι εκείνος ανάμεσα στις υπόλοιπες κοπέλες διάλεξε εκείνη.

Η Μαρίνα βρέθηκε λοιπόν το ίδιο βράδυ στο σπίτι του περιζήτητου εργένη και μαζί παρακολούθησαν την άκρως ερωτική ταινία "Ο Σωματοφύλακας" με την Γουίτνεϊ Χιούστον και τον Κέβιν Κόστνερ.

Φιλήθηκαν παθιασμένα κατά τη διάρκεια της ταινίας όμως κανείς δεν περίμενε πως λίγο αργότερα ο Παναγιώτης θα οδηγούσε τη Μαρίνα στην κρεβατοκάμαρά του.

Φιλήθηκαν με πάθος και η κουρτίνα που ανέμιζε όταν το πλάνο "έφυγε" από τον χώρο, άφησε πολλά υπονοούμενα...Προηγουμένως βέβαια ο Παναγιώτης έκανε ερωτική εξομολόγηση στην Νικολέττα!

the bachelor φιλί στο κρεβάτι

The Bachelor: Η Νικολέττα έκοψε το ραντεβού της Αντζελίνας - Χαμός στο σπίτι!

Η τυχερή κοπέλα που θα έβγαινε ραντεβού με τον Παναγιώτη στο σημερινό επεισόδιο του Bachelor ήταν η Αντζελίνα! Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα ήθελε αφού η Νικολέττα της έκοψε την χαρά!

Με ένα γράμμα ο Παναγιώτης ανακοίνωσε στα κορίτσια πως Η Αντζελίνα είναι αυτή που θα έβγαινε ραντεβού μαζί του! Αμέσως όλες φώναξαν στην Νικολέττα που έχει το προνόμιο του λευκού τριαντάφυλλου να "κόψει" το ραντεβού!

Αν και δεν το έκανε αμέσως, δευτερόλεπτα πριν φύγει η Αντζελίνα με τον Παναγιώτη έτρεξε στο αμάξι με τις υπόλοιπες παίκτριες να ζητωκραυγάζουν και με το τριαντάφυλλο της ζήτησε απο την Αντζελίνα να κατέβει και να πάρει αυτή τη θέση της!

bachelor