«Γροθιά» στο στομάχι η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου

Το μήνυμα που έκανε το διαδίκτυο να λυγίσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Γροθιά» στο στομάχι η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση η οποία αποτέλεσε «γροθιά» στο στομάχι όλων των διαδικτυακών της φίλων καθώς αναφέρθηκε σε ένα θέμα που έχει αγγίξει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Από εχθές το πρωί όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην ιστορική δίκη που καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και στη Μάγδα Φύσσα που ένιωσε επιτέλους τη δικαίωση για τον χαμό του γιου της, Παύλου Φύσσα.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να τοποθετηθεί δημόσια για θέματα που την απασχολούν και να σχολιάσει την επικαιρότητα μέσα από τα social media, στα οποία άλλωστε είναι και πολύ ενεργή.

Αυτή είναι η ανάρτηση - «γροθιά» στο στομάχι της Μελίνας Ασλανίδου

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της Μάγδας Φύσσα από τη στιγμή που βγαίνει από την αίθουσα με σηκωμένες τις γροθιές της και έγραψε: «Ιστορική μερα δικαίωσης !!! <<Ο Παύλος τα κατάφερε .... >>».

«Λύγισε» το διαδίκτυο με την εξομολόγηση της Μελίνας Ασλανίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση και μία πολύ τρυφερή εξομολόγηση, με την οποία κατάφερε να κάνει όλο το διαδίκτυο, να «λυγίσει».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά μοιράζεται ένα σωρό στιγμιότυπα με τους followers της ενώ ανεβάζει και θέματα που την απασχολούν προκειμένου να κάνει το δικό της σχόλιο.

Αυτή είναι η εξομολόγηση της Μελίνας Ασλανίδου που έκανε το διαδίκτυο να «λυγίσει»

Η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία γράφει «Εγώ σε αγαπώ» και τη συνόδευσε με μία ιδιαίτερη λεζάντα. Βέβαια τις προηγούμενες μέρες άφησε "άφωνους" τους διαδικτυακούς της φίλους με μία φωτογραφία της από το παρελθόν. Δειτε τη εδώ και δε θα την αναγνωρίζετε!

«Απλά τα πράγματα ... άνευ όρων .. χωρίς δεύτερη σκέψη ... όλα είναι αγάπη ...», έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου κάτω από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.