Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χάος με Μελέτη - Μάνεση: «Θα έρθει η στιγμή που θα...»

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις τους

Χάος με Μελέτη - Μάνεση: «Θα έρθει η στιγμή που θα...»
News 08.10.2020 10:56
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικό χάος φαίνεται πως επικρατεί στις σχέσεις του Νίκου Μάνεση και της Ελεονώρας Μελέτη εδώ και αρκετές μέρες. Σήμερα μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα λυθεί η παρεξήγηση.

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τη ρήξη στις σχέσεις της με τον στενό συνεργάτη της, Νίκο Μάνεση. Οι δυο τους ξεκίνησαν μία πολύ όμορφη προσπάθεια στην αρχή ωστόσο τα έσπασαν πολύ σύντομα.

Αυτά είπε η Ελεονώρα Μελέτη για τις σχέσεις της με τον Νίκο Μάνεση

«Επειδή είμαστε γενικώς όλοι λίγο μπερδεμένοι, κάποια στιγμή θα έρθει η στιγμή που θα τα πούμε όλα. Αλλά ίσως αυτή η στιγμή να μην είναι τώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Κάποια εν τω μεταξύ είναι και απαντημένα… Δηλαδή το ότι αυτοπροτάθηκα! Θα το ακούνε και κορίτσια που μπορεί αν θέλουν κάποια στιγμή να κάνουν αυτή τη δουλειά και θα λένε, «α θα πηγαίνουμε και θα λέμε στα κανάλια να κάνουμε εκπομπές»! Έλα καλέ τώρα»!

«Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Υπήρχαν και τα δύο, συζητήσαμε επειδή ξέρανε και εσωτερικά ότι θα ανοίξουν ζώνες παραπάνω από μία, συζητήσαμε και ποιες θα ήταν ίσως οι πιο ευνοϊκές. Εγώ τους είπα ότι έχω και ένα παιδί και δεν μπορώ να δουλεύω από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Έγινα συζητήσεις που τις ξέρετε» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η παρουσιάστρια.

«Πλέον, το έλεγα και σε μια συνάδελφο προχθες, είναι σαν να συμβαίνει σε μια άλλη, έξω από μένα, το οτιδήποτε σε αυτή τη δουλειά. Δηλαδή έρχομαι και κάνω τη δουλειά μου, προς το παρόν είμαι αφοσιωμένη σε αυτό που έχουμε αναλάβει και δεν αφήνω να με επηρεάζουν πράγματα».

Μαίνεται η κόντρα Μάνεση με Μελέτη - Οι νέες δηλώσεις για τη συνεργασία τους

Όπως όλα δείχνουν, η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Νίκο Μάνεση και την Ελεονώρα Μελέτη μαίνεται και μάλιστα, ο πρώτος παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό και αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στη συνεργασία τους στον ALPHA.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στην πρωινή, ραδιοφωνική της εκπομπή που «άδειασε» τον συνεργάτη της τονίζοντας πως «δεν είναι η ίδια υπεύθυνη για το περιεχόμενο της εκπομπής της», ο Νίκος Μάνεσης ήρθε να απαντήσει σήμερα στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα.

«Παιδιά δεν θα μιλήσω σε μια εκπομπή που είναι απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη! Θα αρχίσουν οι διαρροές μετά. Την καλημέρα μου στον Βαγγέλη Περρή. Γεια σας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης στην κάμερα του Πρωινού. «Παιδιά, επιστρέφω στη δουλειά μου.

Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Πρέπει να μάθετε πως το είχα πει πρώτα και μετά να το συζητήσουμε. Δεν κάνω δηλώσεις άλλες».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκίνησε η Ελεονώρα Μελέτη - «Με τρομάζει ο χρόνος... »

Έφεραν τα πάνω κάτω στον ALPHA Μάνεσης - Μελέτη

Share