«Φωτιά» στην κόντρα Μελέτη - Μάνεση - Τα νέα σχόλια

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Φωτιά» στην κόντρα Μελέτη - Μάνεση - Τα νέα σχόλια

Η κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Νίκο Μάνεση, φαίνεται πως έχει πάρει κανονική «φωτιά». Οι δυο τους σήμερα έκαναν νέα δημόσια σχόλια για τις σχέσεις τους αλλά και για τη συνεργασία τους.

Σήμερα το πρωί, η Ελεονώρα Μελέτη είπε μέσα από την πρωινή της εκπομπή στο ραδιόφωνο:

«Εγώ αγάπη μου είμαι σκυλί μαύρο! Του πολέμου! Δεν παραιτούμαι ποτέ. Ειδικά όταν δεν έχω την ευθύνη. Δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η είδηση. Λένε ότι την Παρασκευή παραιτήθηκα - δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στην πραγματικότητα -, δεν παραιτήθηκα σε καμία περίπτωση. Ούτε καν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Δεν ξέρω πως ακριβώς βγήκε αυτό, αλήθεια σου λέω. Δεν θα το έκανα ποτέ, δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη.

Γενικώς είμαι της άποψης ότι δεν παραιτείσαι, δίνεις τη μάχη σου μέχρι το τέλος είτε με νίκη είτε με ήττα. Δεν είναι και κακό να χάνεις κάποιες φορές, ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο και τη θεματολογία εκεί είναι που δεν παραιτείσαι. Θα παραιτηθείς για κάτι που δεν έχεις ευθύνη»;

Ελεονώρα Μελέτη Νίκος Μάνεσης τσακωμός

Λίγες ώρες αργότερα, ο Νίκος Μάνεσης απάντησε με δηλώσεις του στο newspistol.gr. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Νίκος Μάνεσης απαντά ως εξής:

«Εδώ και τρείς εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας. Δεν συμμετέχω στις συσκέψεις και δηλώνω άγνοια των θεμάτων που προβάλλονται. Η Ελεονώρα και η ομάδα της έχουν την πλήρη ευθύνη.

Σύμφωνα με την διοίκηση του ALPHA, η Ελεονώρα αυτοπροτάθηκε για την πρωινή ζώνη και ήθελε να κάνει infotainmet. H διοίκηση μου ζήτησε να σχεδιάσω μια εκπομπή κατά τα πρότυπα του Σαββατοκύριακου και η Ελεονώρα δήλωνε ενθουσιασμένη. Επί δύο εβδομάδες ήμουν πάνω από την εκπομπή σε στούντιο και κοντρόλ, όμως μετά την μεταστροφή της Ελεονώρας ότι δε θέλει αυτό το κόνσεπτ διακριτικά απομακρύνθηκα. Αν χρειαστεί θα επανέλθω με στοιχεία».

Ελεονώρα Μελέτη: Η αφοπλιστική απάντηση για τη σχέση της με τον Μάνεση - «Θέλουν να μας...»

Σούσουρο» επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με την Ελεονώρα Μελέτη και τον Νίκο Μάνεση. Δημοσιεύματα τους θέλουν να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης στην εκπομπή «Ώρα για Μελέτη». Τι απάντησε η παρουσιάστρια;

Χθες, η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πραγματοποίησε ένα Q&A και απάντησε για πρώτη φορά, κάνοντας χιούμορ.

Σε ερώτηση λοιπόν follower της για την "κόντρα" της με τον Νίκο Μάνεση απάντησε «για να μας χωρίσουν».

Ελεονώρα Μελέτη Νίκος Μάνεσης κόντρα

Να σημειώσουμε πως, μέσα από τη χθεσινή της εκπομπή της, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να αποκαλύψει στους τηλεθεατής της, πω είχε ένα ατύχημα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει πολύ καλά στο πλατό του ALPHA.