Αστείρευτες καταγγελίες για την Σοφιάνα: "Της έδωσα όλα τα looks! Δεν πήρα ούτε ένα ευρώ!"

Γνωστή στυλίστρια τα βγάζει όλα στη φόρα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αστείρευτες καταγγελίες για την Σοφιάνα:

Η Σοφιάνα Σπίνουλα, η καλλονή χορεύτρια - μοντέλο, έχει συζητηθεί περισσότερο από ποτέ από την στιγμή που πρωτοεμφανίστηκε στην εκπομπή "My Style Rocks". Είναι λογικό άλλωστε, καθώς έχει αναδειχθεί αμέτρητες φορές νικήτρια μέρας και εβδομάδας και έχει κάνει τους πάντες να μιλάνε για το μοναδικό της στυλ. Ποια είναι όμως αυτή που καταγγέλει δίχως αύριο την Σοφιάνα και την κατηγορεί ότι δεν ντύνεται μόνη της;

O λόγος για την στυλίστρια Ναντίν Ανζαουϊ η οποία "άδειασε" την Σοφιάνα στο "Πρωινό" αλλά και τους κριτές καθώς ανέφερε ότι όλοι το γνωρίζουν ότι πολλές από τις παίκτριες έχουν από πίσω τους στυλίστα ενώ αυτό κανονικά απαγορεύεται.

Η πρώην παίκτρια του "My Style Rocks" μίλησε ανοιχτά: "Η Σοφιάνα ήταν μια υπογραφή "Ναντίν". Δεν της ζήτησα ούτε ένα ευρώ. Ερχόταν στο μαγαζί και της έκανα εγώ όλες τις εμφανίσεις και της ζήτησα ότι όταν κερδίσει την εβδομάδα θα πάρω ένα ποσό και για δύο εβδομάδες δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ αφού τα ρούχα ήταν όλα από εδώ. Αυτό με τρελαίνει με την Σοφιάνα, ότι κοροιδεύει όλον τον κόσμο, το αρνείται τόσο πολύ και πολύς κόσμος έχει καταλάβει ότι είμαι εγώ από πίσω. Τα μηνύματα που πέσανε στο instagram λόγω της Soula Glamorous. Τα βρήκε όλα και έβγαλε όλα τα looks της Σοφιάνας. Όταν βγήκε η Σούλα και μίλησε που έβαλε όλα τα looks η σοφιάνα εξαφανίστηκε από εμένα. Θα τα πω όλα! Της έστειλα μήνυμα της είπα ότι θέλω τα λεφτά μου μη ξεχάσεις... Μου είπε ότι της πήρε όλα τα λεφτά η μάνα της!"

Λίγες μέρες πριν, ωστόσο, η Σοφιάνα αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το βίντεο:

Σοφιάννα Σπίνουλα: Η αλήθεια της αποχώρησης της από το My style rocks - «Στην καρέκλα κοιμόμουν»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Love it”, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 6/10 η Σοφιάνα Σπίνουλα, η οποία αποκάλυψε όλη την αλήθεια πίσω από την αποχώρηση της από το My style rocks.

Η χορεύτρια και influencer, μίλησε για πρώτη φορά για την απόφαση της να φύγει από το ριάλιτι μόδας, παρόλο που ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί.

«Ήταν ώρα να αποχωρήσω. Δεν έχει να κάνει με κούραση ή πίεση, γιατί είμαι σκυλί στην δουλειά μου. Την αφήνω, όμως, όταν δεν υπάρχει σπίθα, όταν δεν έχω κάτι να πάρω ή κάτι άλλο να δώσω. Ήμουν η πιο παλιά εκεί μέσα. Αλλά όταν νιώθω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο, το αφήνω εκεί και βάζω μια τελεία. Δεν μ’ αρέσει να είμαι μέτρια.

Γενικά εγκεφαλικά είχα φύγει από την τρίτη εβδομάδα. Στην αρχή είχα μπει δυναμικά. Αν έβλεπες πίσω στην καρέκλα, κοιμόμουν. Ήρθε η ώρα… Δεν είχα θέμα με κριτές και παίκτριες, νομίζω ήταν καθαρά ότι δεν τραβούσε άλλο για μένα. Ήταν πολύ χρονοβόρα τα γυρίσματα, πολλές ώρες», είπε μεταξύ άλλων η Σοφιάνα Σπίνουλα. Δείτε πως ανακοίνωσε η Κατερίνα Στικούδη την αποχώρηση της.

Πριν την αποχώρηση της Σοφιάννας Σπίνουλα από το My style rocks έφυγε και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και «άδειασε» το παιχνίδι

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και δε δίστασε να «αδειάσει» για ακόμα μία φορά το My Style Rocks. Μάλιστα σχολίασε πως από τη στιγμή που εκείνη έφυγε από το show, τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν.

Η αποχώρησή της προκάλεσε σωστή ταραχή στο γνωστό show του ΣΚΑΙ και η αλήθεια είναι πως η απουσία της είναι ηχηρή.

«Το My Style Rocks είναι περσινά ξινά σταφύλια. Όταν δεν εκτιμούν πράγματα, φεύγουμε, συνεχίζουμε και τα εκτιμούν άλλοι… Συνεχίζουμε δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό…

Μίλησα τόσο εξομολογητικά στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου - δείτε εδώ όλα όσα είπε - γιατί ένας άνθρωπος από την παραγωγή της Τουρκίας μου πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου με σκοπό εγώ να μη φύγω και να με μεταπείσουν…

Εγώ κόντεψα να τρακάρω και να χτυπήσω κάποιον άνθρωπο, το οποίο το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό. Δεν είχε κανείς δικαίωμα να μου πάρει τα κλειδιά… Έκανα πολλές ημέρες για να το ξεπεράσω. Πήγα και σε ψυχολόγο.

Από τη στιγμή που αποχώρησα τα νούμερα έπεσαν. Το My Style Rocks είναι σκληρό reality».