Baby boom στη showbiz - Έγκυος στο πρώτο της παιδί γνωστή τραγουδίστρια

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Baby boom στη showbiz - Έγκυος στο πρώτο της παιδί γνωστή τραγουδίστρια

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom πρόκειται να λάβει χώρα στην showbiz, καθώς μόλις σήμερα έγινε γνωστό πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί μία πολύ γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια που εδώ και καιρό ήθελε να γίνει μανούλα!

Η τραγουδίστρια κοινοποίησε το υπερηχογράφημα του μωρού της μέσα σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο προκειμένου να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο λόγος για την Meghan Trainor η οποία δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένη με τη συγκεκριμένη είδηση!

“Όλοι ξέρατε πόσο καιρό το ήθελα αυτό! Εγώ και ο Daryl είμαστε τόσο χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι να γνωρίσουμε το μικρούλι μας, στις αρχές του νέου έτους! Είμαστε έγκυος!”, έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ μανούλα έγινε και μία ακόμα τραγουδίστρια πριν από μερικές μέρες.

Κορυφαίο μοντέλο περιμένει το πρώτο της παιδί - Το κρατούσε κρυφό για πολύ καιρό...

Το πρώτο της παιδάκι περιμένει κορυφαίο μοντέλο και η χαρά του δεν κρύβεται. Μάλιστα, κρατούσε κρυφό το γεγονός, ωστόσο το αποκάλυψε με τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ο λόγος για την Έλσα Χοσκ, το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret. Με τον σύντροφό της, Τομ Ντάλι θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους σε λίγο καιρό το αγγελούδι τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Κρατούσα αυτόν τον άγγελο στην κοιλιά μου μυστικό για λίγο… Νιώθω κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη και τυχερή που θα κάνω μωρό και θα ξεκινήσω το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου με τον άνδρα των ονείρων μου!!!! Είμαστε στα μισά της διαδρομής Tom Daly» έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram.

Από την άλλη, σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένα πασίγνωστο μοντέλο που ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό την εγκυμοσύνη της, διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία και η κατάσταση της υγείας της είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz περιμένει το πρώτο του παιδάκι

Το πρώτο του παιδάκι περιμένει αγαπημένο ζευγάρι της showbiz και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας, καθώς η οικογένεια τους θα ολοκληρωθεί.

Την είδηση έκανε γνωστή η εγκυμονούσα, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το τεστ εγκυμοσύνης της.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με αυτά τα φοβερά νέα, ειδικά αυτή τη στιγμή και μεταξύ των ζοφερών ειδήσεων εκεί έξω. Τι ευλογία. Είμαστε τόσο απίστευτα ευγνώμονες και χαρούμενοι…

Με κάνει να σκεφτώ βαθιά για όλες τις άλλες μητέρες που είναι εκεί έξω, που αγωνίζονται με την πρόσβαση σε γιατρούς και υγειονομική περίθαλψη αυτή τη στιγμή», γράφει η ίδια περνώντας παράλληλα και το μήνυμά της.

Ο λόγος για την Jessica Hart, την πρώην σύντροφο του Σταύρου Νιάρχου, η οποία ζει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του νυν συντρόφου της, James Kirkham. Baby boom είχαμε και για ηθοποιό του Harry Potter.

Jessica Hart έγκυος