Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Μεγάλη ανατροπή στο live της Παρασκευής

Τι αλλάζει;

Big Brother: Μεγάλη ανατροπή στο live της Παρασκευής
News 08.10.2020 15:16
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία μεγάλη ανατροπή πρόκειται να δούμε να συμβαίνει στο live της Παρασκευής του Big Brother σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέφερε η εκπομπή «Ευτυχείτε». Το ρεπορτάζ βέβαια δεν είναι επιβεβαιωμένο και υπάρχει περίπτωση να δούμε την ανατροπή αυτή να συμβαίνει και τις επόμενες εβδομάδες.

Οι πέντε υποψήφιοι παίκτες για αποχώρηση είναι η Σοφία και η Αφροδίτη που έχει γίνει γνωστό και απόψε το βράδυ θα δούμε να ψηφίζουν προς αποχώρηση τον αντιδήμαρχο, τη Ραμόνα και για πρώτη φορά τον Κύπριο Βλαδίμηρο!

Όπως ανέφερε η εκπομπή Ευτυχείτε μετά από μήνυμα που έλαβε η Έλενα Πολυκάρπου σε ένα από τα επόμενα live θα υπάρχει διπλή αποχώρηση, όμως στο μήνυμα δεν αναφερόταν αν θα δούμε διπλή αποχώρηση στο live αυτής της Παρασκευής!

Εισβάλλει στο σπίτι του Big Brother ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Μία μεγάλη ανατροπή πρόκειται να δούμε να συμβαίνει στα επόμενα επεισόδια του Big Brother, καθώς όπως μετέδωσε το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε, πρόκειται να εισβάλλει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε έναν ρόλο έκπληξη.

Ο γνωστός παρουσιαστής θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει και με το παραπάνω τους παίκτες και έτσι θα βρεθεί στο μπλε δωμάτιο του σπιτιού προκειμένου να τους κάνει τα ψυχογραφήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή, Ευτυχείτε: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σήμερα το απόγευμα θα μπει στο σπίτι του Big Brother. Θα μπει με τον ίδιο τρόπο που είχε μπει και η μαμά της Αφροδίτης. Θα είναι μεγαλύτερος ο χώρος. Θα έχει ένα διαχωριστικό τοίχο από plexiglass και θα κάνει μικρά ψυχογραφήματα –συνεντεύξεις στους παίκτες».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Κατακεραυνώνει το Big Brother - "Ο,τι πιο ξεφτίλα..."

«Έσκασε» spoiler για το Big Brother - Αυτός είναι ο παίκτης που παίρνει το βέτο

Share