Στήριξε δημόσια της Νατάσα Θεοδωρίδου ο Ανδρέας Φουστάνος - «Δέχθηκε άδικη κριτική...»

Όλα όσα είπε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στήριξε δημόσια της Νατάσα Θεοδωρίδου ο Ανδρέας Φουστάνος -  «Δέχθηκε άδικη κριτική...»

Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε σήμερα στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων δε δίστασε να υποστηρίξει δημόσια την πρώην σύζυγό του, Νατάσα Θεοωρίδου, σχολιάζοντας πως δέχθηκε μία άδικη κριτική για τη συναυλία της.

O Ανδρέας Φουστάνος σημείωσε χαρακτηριστικά για την Νατάσα Θεοδωρίδου πως «άνθρωπος ο οποίος είναι εκτεθειμένος δημοσίως νομίζω ότι πολλές φορές δέχεται και επιθέσεις χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν μπορώ, τώρα, να πιστέψω ότι η Νατάσα είναι υπεύθυνη για τις συναυλίες της. Άλλοι είναι υπεύθυνοι.

Η Νατάσα είναι μια τραγουδίστρια που καλείται να πάει να δώσει μια συναυλία. Για το πως θα είναι ο κόσμος που θα την ακούσει, δεν είναι υπεύθυνος ο τραγουδιστής. Οπότε να δέχεται για αυτό κριτική ο τραγουδιστής νομίζω ότι είναι άδικο». Δείτε εδώ και την οργισμένη απάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου στις κατηγορίες που δέχθηκε.

«Τυχαίνει να έχω παρέες μικρότερης ηλικίας γιατί μ’ αρέσει να έχω νέους ανθρώπους γύρω μου. Επικοινωνώ καλύτερα με τους ανθρώπους που έχουν πιο φρέσκο μυαλό» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, ο αισθητικός χειρουργός.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Φουστάνος παραδέχθηκε πως ακόμα ο ίδιος δεν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση καθώς αισθάνεται μια χαρά!

Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν ισχύει η φήμη για την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου»

Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων θέλησε να ξεκαθαρίσει, πως η φήμη που έχει κυκλοφορήσει για την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και το πάρτι στη Θεσσαλονίκη, δεν ισχύει.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, κλήθηκε αρχικά να σχολιάσει την υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και έτσι αναφέρθηκε στις πιθανότητες που έχει η Ιωάννα να δει και πάλι το πρόσωπό της όπως ήταν πριν.

«Το λέω κατηγορηματικά, δεν μπορεί να επανέλθει. Όταν έχεις καταστρέψει το δέρμα του προσώπου ενός ανθρώπου δεν μπορείς να το φτιάξεις, μόνο να κάνεις κάποια μπαλώματα. Θα ζήσεις, επομένως, παραμορφωμένος και ειδικά αν πρόκειται για μια γυναίκα, καταλαβαίνετε ποια είναι η κατάσταση. Καταστρέφεις τον άνθρωπο, λοιπόν, και όποια εικόνα είχες πρέπει να την ξεχάσεις», επεσήμανε στο Open ο Ανδρέας Φουστάνος.

Ανδρέας Φουστάνος - Νατάσα Θεοδωρίδου

Αυτά είπε ο Ανδρέας Φουστάνος για την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου

Αναπόφευκτα το θέμα πήγε στην Νατάσα Θεοδωρίδου, πρώην σύζυγο του Ανδρέα Φουστάνου και στην κόρη της. Ο πλαστικός χειρουργός εξήγησε πως όλα όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό δεν είναι τίποτα παραπάνω από απλές φήμες, ενώ έσπευσε να υπερασπιστεί το κορίτσι.

Από τη μεριά του, και ο πατέρας του κοριτσιού πήρε θέση για το θέμα και ξέσπασε για τα ψέματα που ακούγονται. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε.

«Ήταν ψέμα, δεν ίσχυε τίποτα. Το κορίτσι ήταν στο Λονδίνο, γύρισε, έκανε ένα τεστ και όπως όλοι οι άνθρωποι έμεινε σε καραντίνα», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός πλαστικός χειρουργός.