Πέτρος Κωστόπουλος: Ο φωτογραφικός φακός τον "τσάκωσε" σε εστιατόριο!

Με ποιόν ήταν;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πέτρος Κωστόπουλος: Ο φωτογραφικός φακός τον

Ο φωτογραφικός φακός μας έπιασε τον Πέτρο Κωστόπουλο σε έξοδο του στο κέντρο της Αθήνας! Ο γνωστός εκδότης φαίνεται να περνούσε το διάλειμμα του από τις δουλειές του σε κάποιο εστιατόριο.

Με casual εμφάνιση και χαλαρό στυλ, ο Πέτρος Κωστόπουλος περίμενε το μεσημεριανό του με άγνωστη παρέα. Σε εστιατόριο της Αθήνας. Ενώ πριν καιρό τον ξαναπετύχαμε σε βόλτα του! - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Πέτρος Κωστόπουλος

Έκανε τεστ κορωνοϊού ο Πέτρος Κωστόπουλος

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Πέτρος Κωστόπουλος θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς του φίλους πως έκανε τεστ κορωνοϊού, κοινοποιώντας μάλιστα και τα αποτελέσματά του.

Ο γνωστός παρουσιαστής απόλαυσε τις καλοκαιρινές του διακοπές ωστόσο επειδή η κατάσταση με την πανδημία στην Ελλάδα έχει αρχίσει να ξεφεύγει σιγά σιγά, θέλησε να είναι καλυμμένος και έτσι αποφάσισε να κάνει τεστ για τον κορωνοϊό.

Το τεστ βγήκε φυσικά αρνητικό και έτσι ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέβασε τα αποτελέσματα στα social media και σχολίασε την όλη κατάσταση που επικρατεί.

«Απ το καλοκαίρι τη γλυτώσαμε! Για να δούμε τώρα..Πήγαμε, μόλις γυρίσαμε, όπως μας το πε ο Χαρδαλιάς! Και σωστά το είπε για όλους», έγραψε πάνω στη φωτογραφία με το τεστ, ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Πέτρος Κωστόπουλος τεστ κορωνοιου