The Bachelor - Spoiler: Αυτή θα είναι η μεγάλη νικήτρια!

Κι όμως!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor - Spoiler: Αυτή θα είναι η μεγάλη νικήτρια!

Το «The Bachelor» έχει καταφέρει να συζητηθεί ποικιλοτρόπως από το πρώτο ρου επεισόδιο. To βασικό ερώτημα όλων όμως είναι ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια! Και φυσικά μάθαμε!

Και ενώ εμείς συνεχίζουμε να βλέπουμε τις κοπέλες να προσπαθούν να κατακτήσουν, όπως μπορούν, την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, οι καβγάδες και οι εντάσεις ανάμεσά τους συνεχώς αυξάνονται.

Στα επεισόδια που παρακολουθούμε στη βίλα υπάρχουν 14 κοπέλες, ωστόσο τα γυρίσματα φαίνεται πως ολοκληρώθηκαν και η μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε.

Αυτή που κέρδισε λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου είναι η Σία Βοσκανίδου.

Οι φήμες πως είναι η μεγάλη νικήτρια του «The Bachelor» κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με spoiler του «Πρωινού» πριν από λίγες ημέρες, στην τελική πεντάδα του «The Bachelor» έφτασαν η Βίβιαν, η Νικολέττα, η Αντζελίνα, η Σία και η Αναστασία. Δείτε ακόμα τις τολμηρές σκηνές στο χθεσινό επεισόδιο!

Σια, the bachelor

The Bachelor: Άγριος τσακωμός Αναστασίας και Χριστίνας - "Είσαι ψεύτρα! Δεν ανέχομαι να..."

Ο κακός χαμός έγινε στο Bachelor πριν καλά καλά ξεκινήσει! Με αφορμή την τελετή των ρόδων και το γέλιο της Αναστασίας προκλήθηκε χαμός στο σπίτι!

Σε όλες τις διαγωνιζόμενες δεν άρεσε καθόλου η αντίδραση της Αναστασίας που άρχισε να γελάει όταν της ανακοίνωσε ο Παναγιώτης πως θα μείνει και θα φύγει η Ντάρια! Το νευρικό γέλιο μεταφράστηκε σαν ασέβεια στο άλλο κορίτσι και καθόλου ευγενικό.

Ήθελε λοιπόν να ξεκαθαρίσει τα πράγματα η Αναστασία την επόμενη ημέρα και να πει πως το γέλιο της βγήκε απο την πίεση, μόνο που η Χριστίνα της είπε πως είναι διπρόσωπη και τώρα φαίνεται ο αληθινός της εαυτός!

Έντονη ήταν η στιγμή που σηκώθηκε η Αναστασία και φώναξε προς την Χριστίνα

"Μπορεί εσύ να μεγάλωσες χωρίς πατέρα, έγω όμως μεγάλωσα έναν πατέρα!"

Δεν φοβήθηκε φυσικά η Χριστίνα και συνέχισε να αναφέρει πως κάνει φίλες με 20χρονα για να τους λέει τι να κάνουν!