Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η φωτογραφία που σε λίγες ώρες έπιασε τα 1 εκατομμύριο like!

Τρομερή!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η φωτογραφία που σε λίγες ώρες  έπιασε τα 1 εκατομμύριο like!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους μπασκετμπολίστες παγκοσμίως, είναι όμως κι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς. Πριν λίγες ώρες μάλιστα ανέβασε φωτογραφία του γιού του που έπιασε τα 1 εκατομμύριο like!

Ο γιος του, Liam Charles, γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 και το νέο του ερχομού του δημοσιοποίησε ο ίδιος μέσα από τα social media.

Ο διάσημος αθλητής αγαπάει πολύ τον θεσμό της οικογένειας. Είναι πολύ δεμένος με τα αδέρφια του κι έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του. Όσον για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών 2,5 χρόνια πριν, τον λάτρευε και ονόμασε τον γιο του Charles προς τιμήν του.


O μικρός Liam Charles είναι πλέον οκτώ μηνών. Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του, απολαμβάνει την πατρότητα και θέλει να είναι μέρος της καθημερινότητας του γιου του. Από τη γέννησή του μέχρι και σήμερα, έχει μοιραστεί μαζί μας αρκετές φωτογραφίες του, αν και πολλές φορές τις διαγράφει μετά από κάποιο διάστημα. Ακόμα, αναβρασμός στο NBA , τι έγινε;

Την τελευταία φωτογραφία με τον γιο του, ανέβασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μερικές ημέρες πριν. Ο διάσημος μπαμπάς απόλαυσε μερικές στιγμές ξεκούρασης με την σύζυγό του, Mariah και τον γιο τους, μακριά από τα γήπεδα και τις προπονήσεις.

Όλοι μαζί πόζαραν στον φωτογραφικό φακό κι έβγαλαν μία οικογενειακή φωτογραφία η οποία συγκέντρωσε σχεδόν ένα εκατομμύριο likes. Ο ταλαντούχος μπασκετμπολίστας αυτή τη φορά επέλεξε να κρύψει το πρόσωπο του γιου του, ίσως γιατί ο μικρούλης μεγαλώνει και τα μόνιμα χαρακτηριστικά του γίνονται πλέον πιο ξεκάθαρα.

Γιάννης Αντετοκουνμπο παιδί

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα «λιώσετε»! Πήρε αγκαλιά τον γιο του και δεν πάει το μυαλό σας το έκαναν

Θα «λιώσετε» μόλις δείτε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με το γιο του. Τον πήρε αγκαλιά και δεν πάει το μυαλό σας τι έκαναν μαζί στο σπίτι τους. Ο παίκτης του NBA έχει γίνει... χαζομπαμπάς και του έχει τρελή αδυναμία.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Mariah Riddlesprigger έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον περασμένο Φεβρουάριο και από τότε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Σήμερα, ο μικρός Liam-Charles είναι τριών μηνών και ο αγαπημένος μπασκετμπολίστας με τη σύντροφό του απολαμβάνουν τις πιο όμορφες στιγμές μαζί του.

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή και οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει με τον γιο του είναι ελάχιστες και μέχρι και πριν ένα μήνα να μην μας είχε δείξει το προσωπάκι του, ωστόσο σε κάθε μια από αυτές τις αναρτήσεις έκανε το Instagram να «λιώσει».

Χθες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ανέβασε ένα νέο Instagram Story με τον γιο του. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο όπου βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού του με τον Liam-Charles στην αγκαλιά του και κάνει...unboxing. Πριν από λίγες ημέρες, μια κίνηση της οικογένειας Αντετοκούνμπο σκόρπισε συγκίνηση.

Αντεντοκουμπο γιος