My Style Rocks: H σπόντα που "πέταξε" η Έλενα Χριστοπούλου σε όσους την λένε "ξινή"

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: H σπόντα που

Στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks το απόγευμα της Πέμπτης, η Αρετή Λις έδειξε στους τηλεθεατές, στις συμπαίκτριές της και στην κριτική επιτροπή τις στιλιστικές της επιλογές. Με αφορμή αυτό , η Έλενα Χριστοπούλου έριξε μια σπόντα σε όσους την αποκαλούν ξινή!

Αφού έκανε την πασαρέλα της, η Αρετή στάθηκε απέναντι από τους κριτές για να ακούσει τα σχόλια τους.

Αφού μίλησε ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Χάρης Χριστόπουλος, τον λόγο πήρε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα κατά τη διάρκεια της κριτικής της στην Αρετή, θέλησε να ρίξει ένα “καρφί” σε όσους την χαρακτηρίζουν “ξινή”. Δείτε την Έλενα Χριστοπούλου σικάτη στο πλευρό του συντρόφου της!

«Έχεις μια παιδικότητα και νομίζω ότι γι αυτό σου έχω αδυναμία. Ενώ βλέπεις μια γυναίκα 57 μέτρα, πλάτες, πόδια, έχεις μια ταπεινότητα και μια παιδικότητα που όσο να μαι ξινή και bitch, που δεν είμαι, απλά έτσι το λέω. Σε κανέναν δεν είμαι μην κοιτάς το όνομα που μου βγάζουν κατά καιρούς», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Ελενα Χριστοπούλου αρετή λις

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Ακόμα ένα επεισόδιο My Style Rocks έφτασε στο τέλος του! Οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους για να πάρουν καλές βαθμολογίες και φυσικά τον έξτρα βαθμό!

Σήμερα μία ήταν αυτή που ξεχώρισε καθώς έβαλε τα δυνατά της και πήρε την μεγαλύτερη βαθμολογία από τις υπόλοιπες!

Στο τέλος οι δυο κοπέλες που βγήκαν μπροστά ήταν η Ειρήνη και η Κάτια, οι συμπαίκτριες τους ψήφισαν και τελικά αυτή που πήρε τις περισσότερες ψήφους και τον έξτρα βαθμό ήταν η Ειρήνη!