My Style Rocks: H ενόχληση της Μαρίας για την χαμηλή βαθμολογία και το ξέσπασμα!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: H ενόχληση της Μαρίας για την χαμηλή βαθμολογία και το ξέσπασμα!

Στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks το απόγευμα της Πέμπτης, η Μαρία Ίλτσεβιτς έδειξε στους τηλεθεατές, στις συμπαίκτριές της και στην κριτική επιτροπή τις στιλιστικές της επιλογές. Η Μαρία μόλις αντίκρισε την βαθμολογία που της έβαλε η Χριστίνα, ενοχλήθηκε και δε δίστασε να το πει.

Η ίδια έκανε κανονικά την πασαρέλα της και παρουσίασε το concept που επέλεξε, αλλά και το λόγο που επέλεξε τα συγκεκριμένα ρούχα.

Στη συνέχεια, οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες την βαθμολόγησαν αρκετά καλά, εκτός από την καινούργια παίκτρια την Χριστίνα, η οποία της έβαλε “2’.

Η Μαρία Ίλτσεβιτς μόλις αντίκρισε την βαθμολογία που της έβαλε η Χριστίνα, ενοχλήθηκε και δε δίστασε να το πει. Δείτε ακόμα την σπόντα της Έλενας Χριστοπούλου για όσους την λένε ξινή!

Πιο αναλυτικά, η Μαρία δήλωσε πως τα κορίτσια δεν αιτιολογούν σωστά το λόγο για τον οποίο αποφασίζουν να βάλουν χαμηλό βαθμό.

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Ακόμα ένα επεισόδιο My Style Rocks έφτασε στο τέλος του! Οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους για να πάρουν καλές βαθμολογίες και φυσικά τον έξτρα βαθμό!

Σήμερα μία ήταν αυτή που ξεχώρισε καθώς έβαλε τα δυνατά της και πήρε την μεγαλύτερη βαθμολογία από τις υπόλοιπες!

Στο τέλος οι δυο κοπέλες που βγήκαν μπροστά ήταν η Ειρήνη και η Κάτια, οι συμπαίκτριες τους ψήφισαν και τελικά αυτή που πήρε τις περισσότερες ψήφους και τον έξτρα βαθμό ήταν η Ειρήνη!