My Style Rocks: Άναψαν τα αίματα με τις χαμηλές βαθμολογίες - Τι συνέβη;

Ποιες παίκτριες μάλωσαν;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Άναψαν τα αίματα με τις χαμηλές βαθμολογίες - Τι συνέβη;

Σε ένα ακόμη επεισόδιο του My Style Rocks, η Έρη Λώλη έκανε την πασαρέλα της και έδειξε στους τηλεθεατές, στους κριτές και στις συμπαίκτριές της, τις στιλιστικές της επιλογές. Μια χαμηλή βαθμολογία όμως έβαλε "φωτια" στο πλατό!

Όταν στάθηκε η Έρη δίπλα στην Κατερίνα Στικούδη και αντίκρισε τη βαθμολογία που της έβαλαν τα κορίτσια, ενοχλήθηκε.

Συγκεκριμένα, όταν η ίδια είδε το “2” που της έβαλε η Τζένη Γεωργιάδου παραξενεύτηκε, καθώς τον ίδιο βαθμό τον βάζει στις τρείς τελευταίες της εικόνες.

Έτσι λοιπόν, η βαθμολογία της Τζένης δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από την Έρη, αλλά ούτε και από την Κατερίνα Στικούδη. Δείτε ακόμα την σπόντα της Έλενας Χριστοπούλου για όσους την λένε ξινή!

«Η Τζένη θεωρεί ότι η βάση μου είναι το 2 οπότε με ξεκινάει από εκεί», είπε ενοχλημένη η Έρη.

Από την πλευρά της, η Τζένη έδωσε τη δική της απάντηση λέγοντας πως δεν το κάνει εσκεμμένα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί όλα όσα ειπώθηκαν.

My Style Rocks: H ενόχληση της Μαρίας για την χαμηλή βαθμολογία και το ξέσπασμα!

Στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks το απόγευμα της Πέμπτης, η Μαρία Ίλτσεβιτς έδειξε στους τηλεθεατές, στις συμπαίκτριές της και στην κριτική επιτροπή τις στιλιστικές της επιλογές. Η Μαρία μόλις αντίκρισε την βαθμολογία που της έβαλε η Χριστίνα, ενοχλήθηκε και δε δίστασε να το πει.

Η ίδια έκανε κανονικά την πασαρέλα της και παρουσίασε το concept που επέλεξε, αλλά και το λόγο που επέλεξε τα συγκεκριμένα ρούχα.

Στη συνέχεια, οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες την βαθμολόγησαν αρκετά καλά, εκτός από την καινούργια παίκτρια την Χριστίνα, η οποία της έβαλε “2’.

Η Μαρία Ίλτσεβιτς μόλις αντίκρισε την βαθμολογία που της έβαλε η Χριστίνα, ενοχλήθηκε και δε δίστασε να το πει.

Πιο αναλυτικά, η Μαρία δήλωσε πως τα κορίτσια δεν αιτιολογούν σωστά το λόγο για τον οποίο αποφασίζουν να βάλουν χαμηλό βαθμό.