Τζένη Θεωνά: Μας δείχνει τον γιο της και τον άντρας της να παίζουν στο πάρκο!

Υπέροχες φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τζένη Θεωνά: Μας δείχνει τον γιο της και τον άντρας της να παίζουν στο πάρκο!

Η Τζένη Θεωνά με τον Δήμο Αναστασιάδη έχουν μια όμορφη οικογένεια και η Τζένη δεν έχασε την ευκαιρία να μας δείξει την βόλτα τους στο πάρκο!

Το ερωτευμένο ζευγάρι, από τον Απρίλιο του 2019 φαίνεται να διανύει στιγμές απόλυτης ευτυχίας, μιας και κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά του τον γιο του.

Η Τζένη Θεωνά, η οποία μάλιστα είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επιλέγει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σήμερα μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες, στις οποίες αποτυπώνεται η οικογενειακή της ευτυχία. Δείτε το σώμα της μετά την γέννα!

Σε αυτές φαίνονται ο εκλεκτός της καρδιάς της Δήμος Αναστασιάδης, ο γιoς τους αλλά και ο σκύλος τους, να περνούν όμορφες στιγμές στον πρωινό τους περίπατο στην εξοχή.

Τζένη Θεωνά γιος
Τζένη Θεωνά

Τζένη Θεωνά: Έτσι γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου της - Έγινε ενός!

Ενός έγινε ο γιος της Τζένης Θεωνά με την ηθοποιό να κάνει μια γλυκιά ανάρτηση για τα γενέθλια του, τα όποια λόγω και των συνθηκών τα περάσαν σε... καραντίνα μέσα στο σπίτι! Δείτε το γλυκό μήνυμα που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ο μικρός Αρίωνας, όπως είναι το όνομα του γιου της είχε τα πρώτα του γενέθλια με την όμορφή ηθοποιό και τον Δήμο Αναστασιάδη να τα περνάμε, που αλλού; Μα φυσικά στο σπίτι.

Ωστόσο η ηθοποιός μας έδωσε και μια γεύση από το πως τα περάσανε δείχνοντας μας μάλιστα και την τούρτα του μικρού.

"Στα πρώτα μας γενέθλια.. έχουμε ο ένας τον άλλον. Και κυρίως έχουμε τον Αρίωνα που χαίρεται και γελάει με την καρδιά του!

Και μέσα σ' ένα τεράστιο γαλάζιο μπαλόνι στέλνουμε την αγάπη μας στα ξαδερφάκια μας, στον Κίμωνα, στους φίλους μας, στα παιδάκια όλου του κόσμου. Να είναι γερά κι ευτυχισμένα! Να τα χαιρόμαστε κάθε μέρα!
Αρίωνα Σ' Αγαπάμε!" έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram. Για τον γιο της που επίσης λέγεται Αρίωνας μίλησε και η Κατερίνα Καραβάτου.