The Bachelor: "Πάγωσαν" με το ατύχημα της Σίας - Έπεσε κάτω!

Σοκ!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor:

«Πάγωσαν» στην παραγωγή του «The Bachelor», με τη Σία να τραυματίζεται και να δέχεται την φροντίδα του Παναγιώτη Βασιλάκου, χωρίς ευτυχώς να έχει κάτι σοβαρό.

Ο πρώτος Bachelor διάλεξε την πρώην του Παντελή Παντελίδη, προκειμένου να κάνει μαζί της κατάδυση, με τον Βασιλάκο να είναι για ακόμη μια φορά εντυπωσιασμένος μαζί της, αλλά όταν βγήκαν στη στεριά υπήρξε ένα απρόοπτο.

Η Σία είχε μια κράμπα και ο Βασιλάκος άμεσα έσπευσε να τη βοηθήσει, ώστε να της περάσει ο τραυματισμός, όντας από πάνω της. Μόλις τελείωσαν με αυτό το ζήτημα, οι δυο τους συζήτησαν για τη μεταξύ τους σχέση, με το δεύτερο να μην της κρύβει το πόσο του αρέσει από την πρώτη ημέρα, που την είδε

The Bachelor - : Ανατροπή από την Νικολέττα - Πέταξε τα τριαντάφυλλα!

Η Νικόλ απο το The Bachelor φαίνεται πως δεν αντέχει το αίσθημα της ζήλειας και τον ανταγωνισμό που της ξυπνούν οι υπόλοιπες κοπέλες μέσα στο παιχνίδι και δεν μπορεί να συγκρατήσει τις αντιδράσεις της.

Το ραντεβού του Παναγιώτη με τη Μαρίνα το προηγούμενο βράδυ την είχε στεναχωρήσει πολύ και ήταν στα... πατώματα.

Πιστεύει ότι η Μαρίνα κερδίζει έδαφος και ζηλεύει τη σχέση που φαίνεται να δημιουργεί με τον Παναγιώτη.

Έφτασε σε τέτοιο σημείο που αποφάσισε να πετάξει όλα τα τριαντάφυλλα που της έχει δώσει ο Παναγιώτης στα σκουπίδια...

Κάτι που έγινε αντικείμενο συζήτησης από τις υπόλοιπες οι οποίες είδαν με τα ίδια τους τα μάτια τη Νικόλ να πετάει τη συλλογή από τριαντάφυλλα που είχε από τον Παναγιώτη. Μεγάλο spoiler! Αυτή θα είναι η μεγάλη νικήτρια!