Ελένη Μενεγάκη: Όλα τα βλέμματα στην αδυνατισμένη σιλουέτα της - Με λευκό κοστούμι στην φωταγώγηση του Μ.Μουσικής

Παρευρέθηκε στην εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Όλα τα βλέμματα στην αδυνατισμένη σιλουέτα της - Με λευκό κοστούμι στην φωταγώγηση του Μ.Μουσικής

Έλαμψε με το λευκό της σύνολο η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Πέμπτης 8/10 στην φωταγώγηση του Μ. Μουσικής για τον καρκίνο του μαστού. Με πιο αδυνατισμένη και υπέροχη σιλουέτα από ποτέ...

Η πρώτη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μετά την αποχώρηση της από τον ALPHA έγινε το βράδυ της Πέμπτης και ήταν πιο υπέροχη από ποτέ μέσα στο λευκό της κοστούμι το οποίο είχε συνδυάσει εξαιρετικά με nude μπλουζάκι, τσάντα και γόβα, ώστε να μπορεί να φαίνεται έντονα μόνο το σηματάκι του καρκίνου του μαστού που φορούσε καρφωμένο στο στήθος της.

Εννοείται πως το ροζ κραγιόν δεν έλειψε από το πρόσωπό της μιας και είναι γνωστή η αδυναμία της στην συγκεκριμένη απόχρωση.

Να σημειωθεί πως ο Ματέο Παντζόπουλος, ως γνωστόν αποφεύγει τα φλας της δημοσιότητας και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεν συνόδευσε την Ελένη Μενεγάκη στην συγκεκριμένη εκδήλωση, στηρίζοντας όμως από μακριά.

Φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκή από την φωταγώγηση του Μ. Μουσικής για τον καρκίνο του μαστού

Ελένη Μενεγάκη πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την έξοδο της από τον ALPHA

Ελένη Μενεγάκη εκδήλωση καρκίνο του μαστού

Η Ελένη Μενεγάκη για 8η συνεχόμενη χρονιά συμμετείχε για στην καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού της Estee Lauder.

Όσο για το ποια είναι η μία δράση κατά του καρκίνου του μαστού που θα θέλατε περισσότερες γυναίκες να ακολουθήσουν, μέσα από αυτή την καμπάνια; Η ίδια απαντά:

"Στόχος της καμπάνιας είναι να ενημερωθούν οι γυναίκες για την σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Θα ήθελα κάθε γυναίκα να κάνει κάθε χρόνο την ενδεδειγμένη προληπτική εξέταση μαστών με βάση την ηλικία της και να μην το αμελεί. Οι ρυθμοί της εποχής μας είναι τόσο έντονοι, που πολλές φορές ‘’ξεχνιόμαστε’’ ή το παραμελούμε. Γι’ αυτό αν κάθε χρόνο η ημέρα των γενεθλίων μας γίνει η ημέρα που είτε κάνουμε τον προληπτικό μας έλεγχο είτε κλείνουμε το ραντεβού μας με το γιατρό μας, μπορούμε να το πετύχουμε. Κάτι πολύ σημαντικό που μας ενημερώνει το Άλμα Ζωής είναι: Η ειδικότητα του γιατρού που έχει την κατάλληλη εκπαίδευσ η για να κάνουμε κλινική εξέταση στον μαστό μας είναι ο χειρουργός μαστού. Αφού κάνουμε τη μαστογραφία, πρέπει να του την πάμε για έλεγχο."

Ποια είναι η δική της δράση όμως κατά του καρκίνου του μαστού; "Επιλέγω να κάνω την μαστογραφία μου κάθε χρόνο την ημέρα των γενεθλίων μου και προτρέπω τις γυναίκες σε όλη την Ελλάδα να κάνουν το ίδιο. Είναι ένα δώρο που κάνω στον εαυτό μου!"

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την τσάκωσε σε μια βόλτα της στην Κηφισιά κι αυτό που φορούσε ήταν συγκλονιστικό! Δείτε εδώ φωτογραφίες...

Δείτε τον λόγο της Ελένης Μενεγάκη στην φωταγώγηση του Μ.Μουσικής για τον καρκίνο του μαστού στο παρακάτω βίντεο

Λεπτό 14:52