Big Brother 08/10 Highlights: Οι συγκλονιστικές εξομολογήσεις, οι εντάσεις και τα καυτά φιλιά μεταξύ 2 γυναικών!

Τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 08/10 Highlights: Οι συγκλονιστικές εξομολογήσεις, οι εντάσεις και τα καυτά φιλιά μεταξύ 2 γυναικών!

Σίγουρα πολλά από αυτά που διαδραματίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother δεν τα περιμέναμε.. όπως για παράδειγμα τα συγγνώμη της Σοφίας από τον "Μεγάλο αδερφό", οι εξομολογήσεις της Ραίσας για τον πατέρας της αλλά και τα φιλιά Σοφίας και Αφροδίτης!

Ας δούμε αναλυτικά τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο καθώς και την μεγάλη ανατροπή που θα δούμε στο live της Παρασκευής.

Big Brother: Χαμός στο σπίτι με την ψήφο του Κεχαγιά!

Χαμός επικράτησε στο σπίτι του Big Brother, με τον Δημήτρη Κεχαγιά να προτείνει ένα συγκεκριμένο παίκτη για αποχώρηση, φέρνοντας αντιδράσεις από τη δική του πλευρά.

Ο Κεχαγιάς είχε κερδίσει το δικαίωμα του να είναι αρχηγός για αυτή την εβδομάδα, χάρη στην ψηφοφορία που είχε γίνει στο live της περασμένης Παρασκευής (3/10).

Το επιπλέον του δικαίωμα ήταν να διαλέξει και τον πρώτο παίκτη για αποχώρηση, έστω κι αν προέκυψαν ήδη οι δύο πρώτες.

Ο ίδιος διάλεξε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, αν και δεν πρόκειται να τεθεί υποψήφια προς αποχώρηση, μιας και έχει το δικαίωμα του βέτο, που λογικά θα χρησιμοποιήσει υπέρ της. Οργισμένος ο Κεχαγιάς με την Σοφία!

Big Brother: Τα παίρνει πίσω η Σοφία Δανέζη - Η συγγνώμη στον Μεγάλο Αδερφό

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, πρόκειται να δούμε τη Σοφία Δανέζη να μπαίνει στο δωμάτιο επικοινωνίας και να παίρνει πίσω όλα όσα του είπε όταν της επέβαλε την ποινή, ενώ δε δίστασε να του ζητήσει και μία ειλικρινή συγγνώμη.

Η Σοφία με την Αφροδίτη έκλεισαν τα μικρόφωνά τους και ο Big Brother τις τιμώρησε. Έτσι αυτή την Παρασκευή οι δύο παίκτριες είναι υποψήφιες προς αποχώρηση. Η Σοφία, όπως παρακολουθήσαμε, έγινε έξαλλη με την τιμωρία της και εκτόξευσε απειλές στην παραγωγή του ριάλιτι και στον Μεγάλο Αδελφό.

Στο αποψινό επισόδιο, όμως, η Σοφία Δανέζη δείχνει μεταμέλεια για το... λάθος της και ζητάει συγγνώμη από τον Big Brother. «Νευρίασα πάρα πολύ γιατί δεν θυμόμουν αυτό που έκανα και αντέδρασα υπερβολικά» λέει χαρακτηριστικά! Στο αποψινό επεισόδιο θα προκύψουν έξι υποψήφιοι για να εγκαταλείψουν το παιχνίδι. Δείτε εδώ και μία μεγάλη ανατροπή που ενδέχεται να δούμε στο live.

Η εξάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση θα συμπληρωθεί, με τη Ραμόνα Μοροσάνου, τον ‘’Αντιδήμαρχο” Χρήστο Μακρίδη, τον Βλαδίμηρο Νικόλα και την Άννα-Μαρία Ψυχαράκη.

Η τελευταία ωστόσο, ύστερα από τη δοκιμασία που θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο, θα κερδίσει το βέτο και θα έχει δικαίωμα να ‘’σώσει’’ έναν από τους έξι υποψηφίους προς αποχώρηση, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού της.

Big Brother: Μείνανε "κάγκελο" οι παίκτες με το φιλί στο στόμα της Σοφίας με την Αφροδίτη!

Στο σημερινό επεισόδιο Big Brother οι παίκτες αποφάσισαν να παίξουν ένα τολμηρό παιχνίδι! Σε αυτό το παιχνίδι λοιπόν οι Σοφία Δανέζη και η Αφροδίτη κατέληξαν να...φιλιούνται!

Ναι καλά ακούσατε! Οι συμπαίκτες τους έμειναν κάγκελο όταν οι δυο τους δεν αρνήθηκαν την πρόκληση και έδωσαν ένα τολμηρό φιλί στο στόμα.

Οι υπόλοιποι παίκτες άρχισαν να ζητωκραυγάζουν και οι δυο τους έδειξα μάλλον ότι είναι παραπάνω τολμηρές από όσο νόμιζαν! Δείτε εδώ και μία μεγάλη ανατροπή που ενδέχεται να δούμε στο live.

Big Brother: Συγκλόνισε η Ραίσα με την εξομολόγηση για τον πατέρα της - "Δεν τον ξέρω..."

Συγκλόνισε και ράγισε καρδιές η Ραίσα στο σημερινό επεισόδιο Big Brother. H νεαρή παίκτρια σε μια εξομολόγηση της ανέφερε τις άσχημες σχέσεις που έχει με τον πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την επίθεση που δεχόταν στο σχολείο επειδή ήταν οικογένεια χωρίς πατέρας αφού ο ίδιος τους είχε αφήσει.

Μάλιστα ανέφερε πως δεν τον ξέρει και ούτε αυτός την ξέρει και δεν θέλει να έχει επαφές μαζί του, μάλιστα σε κάποια περίοδο της ζωής της τον είχε μπλοκάρει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να μην μπορεί να την βρεί!

https://www.youtube.com/watch?v=XY3nVl-VOLg